Partypoker lanceert NFT collectie

Author
Auteur Paco Houwer
partypoker nft collectie
Laatst geüpdatet: feb 19th, 2024 Delen:

Je kan binnenkort de eigenaar zijn van een stukje pokergeschiedenis. In samenwerking met Theta Labs zal Partpoker een NFT lanceren waarbij jij de eigenaar kan worden van iconische pokermomenten in het online casino van Partypoker. Sommige NFT´s zullen ook nog eens voorzien zijn van PokerApes.

Partypoker geeft pokerfans de kans om nu de eigenaar te zijn van een stukje pokergeschiedenis. Deze geschiedenis wordt uitgebracht door middel van officiele Non-fungible Tokens (NFT´s). NFT´s zijn een uniek en niet kopieerbaar certificaat van echtheid van een bepaalde digitaal bestand. Dankzij deze nieuwe technologie kan Partpoker de meest iconische pokermomenten vastleggen in een digitaal bestand waar jij de enige eigenaar van kan zijn. Ook zullen er PokerApes verschijnen in de NFT Serie van PartyPoker.

Partpoker gaat voor deze serie samenwerken met  Theta Labs. Wat een pionier is op het gebied van videos op de blockchain. Dankzij deze samenwerking kunnen spelers voor het eerst NFT’s kunnen bekijken en kopen die worden aangeboden vanaf een online pokerplatform. De partypoker-marktplaats zal primaire verkopen van nieuwe NFT’s en een secundaire marktplaats bieden voor gebruikers om NFT’s te verhandelen.

Vadim Soloveychik, directeur van partypoker, zegt over de samenwerking: “partypoker heeft een geschiedenis opgebouwd van 20 jaar vol geweldige handen en epische pokermomenten die hebben plaatsgevonden tijdens onze live en online evenementen. We zijn blij om spelers de kans te geven om hun eigen stukje pokergeschiedenis te bezitten in samenwerking met Theta. Ik ben echt enthousiast dat partypoker zich bij de NFT-ruimte voegt.”

Wellicht ook interessant