Disclaimer Betsquare

Betsquare is een objectieve en informatieve website over kansspelen. Betsquare is geen aanbieder van online kansspelen of eigendom van een kansspelaanbieder.

Algemene informatie

Alle artikelen en pagina’s op de website betsquare.com zijn geschreven met informatieve doeleinden voor bezoekers. Dit is geen advies om deel te nemen aan online kansspelen. Ook is het niet de intentie van Betsquare om online kansspelen aan te sporen.

Derde partijen

Op betsquare.com staan verwijzingen naar andere websites. De verantwoordelijkheid voor deze websites is van de betreffende derde partijen, dit is niet de verantwoordelijkheid van Betsquare. Betsquare is ook niet verantwoordelijk of aansprakelijk voor wijzigingen op websites van derde partijen.

Er staan verwijzingen naar aanbieders van online kansspelen op Betsquare. Als je deel wilt nemen aan websiteactiviteiten, dan ligt de verantwoordelijkheid voor deelname bij de speler. Betsquare is niet verantwoordelijk of aansprakelijk voor deelname, risico’s, schade of verliezen. Betsquare is enkel een onafhankelijke en objectieve en informatieve aanbieder van informatie over kansspelen.

Illegale activiteiten

Betsquare is ten alle tijden tegen illegale activiteiten, in welke vorm ook. Betsquare geeft geen toestemming om deel te nemen aan illegale kansspelen of andere illegale activiteiten en kan niet aansprakelijk worden gesteld voor acties van de overtreder.

Informatie

Betsquare probeert ten alle tijden websitebezoekers te voorzien van de juiste informatie. Alle teksten zijn met zorg samengesteld. Deze informatie is alleen voor informatieve doeleinden en wordt geleverd als is, zonder verantwoordelijkheid voor Betsquare voor de juistheid of volledigheid van informatie en zonder enige vorm van garantie. Betsquare kan niet aansprakelijk worden gesteld voor eventuele fouten op de website.

Bezoekersdisclaimer

Let op. Kansspelen brengen risico’s met zich mee. Een kansspel betekent dat je geld kunt winnen, of verliezen. De gevolgen hiervan zijn voor de speler van het kansspel. Betsquare is op geen enkele wijze verantwoordelijk voor de gekozen spelstrategie van de speler. De speler draagt zelf de verantwoordelijkheid om te controleren of hij/zij gerechtigd is om deel te nemen aan een kansspel.

Copyright

Alle informatie op betsquare.com is eigendom van Betsquare. Deze informatie is beschermd door copyright en mag niet worden gereproduceerd. Dit geldt voor alle teksten, afbeeldingen en overige informatie op de Betsquare-website. Als het copyright wordt geschaad, neemt Betsquare zo nodig juridische stappen.

Het is toegestaan om informatie op Betsquare te citeren, mits Betsquare wordt vermeld inclusief verwijzing naar de website betsquare.com. Betsquare behoudt het copyright op de geciteerde tekst en daarmee het recht om deze vermelding en verwijzing te herroepen. In dat geval verzoekt Betsquare de betreffende derde partij om de tekst te verwijderen.