Een week vol topvoetbal voor de boeg

Author
Auteur Ferry de Groot
voetbalwedden
Laatst geüpdatet: feb 19th, 2024 Delen:

Er staat in het internationale voetbal en in de Eredivisie weer een hele leuke week op ons te wachten met topwedstrijden waar belangrijke beslissingen zullen vallen. Vooral voor Ajax staat er een spannende week op het programma. Dinsdag staat er voor de Amsterdammers de beslissende wedstrijd tegen Benfica op het programma voor een kwartfinale plek. Daarnaast mag het aankomende zondag aantreden in de Arena tegen aartsrivaal Feyenoord. Deze week zal er daarom weer een hoop sportweddenschappen ingezet worden bij de online casino´s.

Zoals eerder vermeld speelt Ajax dinsdag in de Champions League ticket voor de kwartfinale. De Amsterdammers speelde in Lisabon 2-2 gelijk tegen Benfica en kunnen het in eigen huis afmaken. Voor een overwinning van Ajax krijg je 1.42 en voor het bereiken van de volgende ronde wordt maar 1.19 betaald door de bookies. Ajax is daarom de gigantische favoriet terwijl de ploeg van Erik Ten Hag niet in topvorm verkeert. Afgelopen vrijdag wisten de Amsterdammers ook maar nipt te winnen van Cambuur Leeuwarden. Aankomende zondag staat er een andere belangrijke wedstrijd op het programma. De klassieker gaat namelijk van start om 15:00 uur en ook tegen Feyenoord is Ajax gewoon de favoriet. Een overwinning van Ajax betaalt 1.43 terwijl een overwinning van Feyenoord €5.65 waard is.

Voor de Rotterdammers staat er echter donderdag ook een internationale wedstrijd op het programma. Deze zal echter minder spannend zijn, Feyenoord speelt namelijk de return tegen het Servische Partizan Belgrado. Afgelopen donderdag wisten de Rotterdammers met 5-2 te winnen in Belgrado. De return in Rotterdam lijkt daarom al gespeeld te zijn, een overwinning van Feyenoord betaalt daarom maar 1.49.

Ook PSV speelt aankomende donderdag weer Europees. Hierin moeten de Eindhovenaren nog flink aan de bak. Afgelopen donderdag speelde PSV thuis namelijk met 4-4 gelijk tegen het Deense FC Kopenhagen. De eindhovenaren moeten het dus in Denemarken gaan afmaken, de bookies verwachten dan ook dat dit een moeilijke opgave gaat worden. Zij betalen namelijk 2.09 euro terug op elke euro inleg. Hiermee is het wel de favoriet maar niet de grote favoriet.

Ook AZ zal een zware kluif hebben aan zijn tegenstander. De Alkmaarders spelen thuis tegen het Noorse Bodo/Glimt. Uit verloren de Alkmaarders 2-1 door een penalty in de laatste minuut. Deze zware domper maakt de return in Alkmaar toch een stuk lastiger. Wél is AZ de favoriet met een quote van 1.62 op een overwinning op de Noren. Voor het bereiken van de volgende ronde betalen de Bookies 1.83 en zijn daarmee, ondanks het verlies in de 1e wedstrijd, tóch de favoriet voor het bereiken van de volgende ronde.

De zwaarste opgave is echter voor de club uit Arnhem. Vitesse moet namelijk in Rome aantreden tegen topclub AS Roma. Thuis wisten de Arnhemmers nipt te verliezen met 0-1. Hierdoor wordt het bereiken van de volgende ronde erg lastig voor de ploeg van Letsch. Echter heeft Vitesse het dit seizoen al eerder laten zien tegen ploegen als Tottenham en Stade Rennes, hierdoor zijn de Arnhemmers niet volledig kansloos. Echter schatten de boekies de kansen van Vitesse niet heel groot in, een overwinning van Vitesse levert namelijk €6.25 op waar een overwinning van de Romeinen €1.5 betaalt op elke euro inleg.

Kortom, er breekt weer een spannende week aan voor de Nederlandse clubs in Europe én in de Eredivisie.

Wellicht ook interessant