Alberto Stegeman haalt 2e dag van WSOP Main Event niet

Author
Auteur Ferry de Groot
las vegas welcome
Laatst geüpdatet: feb 19th, 2024 Delen:

Thorsten Steins | 7 Juli, 2022 10:46 | Laatst bewerkt op: 7 juli, 2022 10:46

kaartenschudden

SBS6-presentator Alberto Stegeman heeft de tweede dag van de World Series of Poker helaas niet weten te bereiken. De bekende Nederlander is naast het oppakken van criminelen ook fervent pokeraar. Stegeman wist in 2018 nog het Main Event te winnen van de Master Classics of Poker in Amsterdam, hier wis hij een bedrag van ruim €240.000 mee te verdienen. Ondanks dat Stegeman dag 2 van de WSOP main event niet wist te bereiiken, wisten andere Nederlanders dat wél voor elkaar te boksen.

Mooi ook voor Noah Boeken die zich weet te plaatsen voor dag 2. Boeken is één van de oudgediende in de Nederlandse pokerscene die Poker in Nederland echt op de kaart heeft weten te zetten. Zelf legde dit hem zelf ook geen windeieren, Noah Boeken heeft in zijn carrière meer dan 2 miljoen euro weten te winnen met het spelen voor live pokertoernooien.

Naast Boeken was er nog een oudgediende die de tweede dag wist te behalen. Marcel Lüske wist namelijk ook de eerste dag te overleven. Marcel is al sinds de jaren 80 actief in de pokerscene en wist in 2001 én 2004 Europees pokerspeler van het jaar te worden. In 2004 wist hij die prijs onder anderen te winnen door een 10e plek te behalen in het Main Event. Weet Lüske die 10e plaats dit jaar te verbeteren? We zullen het de komende week meemaken.

Vanavond (donderdag 7 juli) gaat om 8 uur s´avonds Nederlandse tijd de tweede dag van start voor de pokerspelers die zich op dag 1A, 1B en 1C wisten te plaatsen.

Nederlanders naar dag 2 van WSOP ME
Daan van Leeuwen
Bas Faessen
Micha Hoedemaker
Daan Mulders
Hakim Zoufri
Noah Boeken
Tobias Peters
Jan Jansma
Albert Hoekendijk
Lars Koerts
Thierry van den Berg
Marcel Lüske
Luuk Gieles
Floyd Rosner
Thijs Menco
Daniel Reijmer

Laatste casino nieuws

Wellicht ook interessant