Profiteer van de GGMasters op GGPoker met een super Overlay

Author
Auteur Ferry de Groot
poker cards
Laatst geüpdatet: feb 19th, 2024 Delen:

In maart vinden de GGMasters weer plaats in het online casino van GGPoker. Op 20 maart zal er ook een GGMaster Overlay Edition met een gegarandeerde prijzenpool van $5 miljoen en een Buy-in van $150. Dit houdt in dat er ruim 33.000 spelers moeten meedoen om deze prijspool van $5 miljoen te evenaren. Volgens Daniel Negreanu is het onmogelijk dat dit toernooi geen overlay heeft, hierdoor krijg je een zeer hoge prijzenpool voor een buy-in van maar $150.

“Inkoop van $ 150. $ 5.000.000 gegarandeerd. Geen re-buy. Het is uitgesloten dat dit toernooi geen overlay zal hebben!” zegt Daniel Negreanu , GGPoker Global Ambassador. Dag 1 van de GGMasters overlay is opgedeeld in 3 runs. Een Aziatische, Europese en Amerikaanse run. De spelers die de eerste dag overleven zullen het tegen elkaar opnemen op dag 2 waar alle spelers samen gevoegd worden.

Natuurlijk worden er ook weer satelliet toernooien georganiseerd waardoor je je voor een kleine prijs kan kwalificeren voor dit hoofdtoernooi. Zo kan je al voor $2 dollar meedingen naar de prijzenpot van $5 miljoen.

Wellicht ook interessant