Pokermatch International organiseert pokertoernooi voor Oekraïne

Author
Auteur Paco Houwer
Pokerplayers
Laatst geüpdatet: feb 19th, 2024 Delen:

Pokermatch International gaat geld ophalen om de slachtoffers van de oorlog, dit gaat wordt gedaan door middel van een benefietpokertoernooi waarvan de opbrengst naar hulpgoederen voor Oekraïne gaat. Dit toernooi krijgt de naam Victory Cup en zal $7 kosten om mee te doen. Dit bedrag gaat vervolgens volledig naar het goede doel.

In een verklaring zegt PokerMatch International: “Poker is een intellectuele sport met federaties over de hele wereld die ook meehelpen om informatie te verstrekken over ons liefdadigheidsevenement. Het Oekraïense nationale pokerteam is de erkende wereldkampioen.“ “Onze spelers zijn de trots van het land. We zijn er zeker van dat we samen met internationale spelers een mooi bedrag kunnen inzamelen om Oekraïners te helpen.” De Victory Cup wordt onder anderen gesteund door de Oekraïense pokerfederatie en de Internationale pokerfederatie.

“Ook al zijn de Oekraïners (en ons PokerMatch-team) verspreid over Oekraïne en de rest van de wereld, ze willen er alles aan doen om zowel aandacht als geld op te halen voor de mensen die hebben geleden en nog steeds lijden in deze oorlog.”

Wellicht ook interessant