Nog 4 Nederlandse ploegen in de race voor binnenhalen eerste Conference League

Author
Auteur Paco Houwer
weddenschappen reclames
Laatst geüpdatet: feb 19th, 2024 Delen:

Vanavond treden er 4 ploegen aan in de knock-out fase van de Conference league. Dinsdag komt Ajax weer in actie in de  Champions League tegen Benfica. Nederland is daarmee het enige land in Europa waar nog alle ploegen actief zijn. Vanavond komen PSV, Feyenoord, AZ én Vitesse inactie in de strijd om de Conference League. Daarmee heeft Nederland 4 ijzers in het vuur om de eerste editie van de Conference League binnen te slepen. In tal van online casino´s kan jij nu inzetten op onze Nederlandse ploegen.

PSV wist niet te overwinteren in de Europa League en moest daarom afdalen naar de Conference League. Na in een tussenronde zich ontdaan te hebben van Macabi Tel-Aviv mag de Eindhovense club vandaag beginnen aan het tweeluik tegen het Deense FC Kopenhagen. PSV is de verwachte favoriet tegen de Deense ploeg, voor het bereiken van de volgende ronde door PSV krijg je bij de sportbookies maar 1.37 terug op elke euro inleg.

Feyenoord overleefde de groepsfase van het Europese toernooi vrij gemakkelijk en mag nu aantreden tegen het Servische Partizan Belgrado. Ook de Rotterdammers zijn favoriet in het tweeluik tegen de Serviërs. Als je een sportweddenschap inzet dat Feyenoord de volgende ronde bereikt dan krijg je 1.29 terug voor elke euro die je inzet. Feyenoord wordt dus als de grote favoriet gezien.

Ook Az mag donderdag avond aantreden in de Conference League. De Alkmaarders moeten aantreden tegen Bodo/Glimt uit Noorwegen. De Noorse club is een relatief onbekende club, echter wisten de Noren Celtic uit te schakelen en wist het in de groepsfase al te winnen van AS Roma. AZ gaat dus een zware kluif hebben aan Bodo/Glimt. Echter worden de Alkmaarders wel gezien als favoriet. Voor het bereiken van de volgende ronde geven de bookies 1,37 op elke euro inleg. Daarmee zijn deze 3 Nederlandse ploegen de topfavoriet om de volgende ronde te behalen. Voor Vitesse geldt dit echter niet.

Vitesse mag aantreden tegen de Italiaanse topclub AS Roma. De ploeg van manager José Mourinho is naar Arnhem afgereisd en is de favoriet om deze eerste wedstrijd van het tweeluik te winnen. Voor een overwinning van de Romeinen krijg je namelijk 1.85 keer je inzet. Ook voor het bereiken van de volgende ronde is AS Roma de favoriet. Als je daar namelijk een sportweddenschap op plaatst krijg je 1.28 keer je inzet terug.

Wellicht ook interessant