Max favoriet voor het kampioenschap en 1 miljoen schade voor Haas

Author
Auteur Ferry de Groot
redbull-racing-pokerstars
Laatst geüpdatet: feb 19th, 2024 Delen:

Het formule 1 seizoen is twee Grand Prixs oud en valt tot nu toe zeer zeker niet tegen. De eerste grand prix kende Charles Leclerc, terwijl de grootste verassing was dat beide Redbulls uitvielen met motorproblemen. Max Verstappen en Checo Perez wisten hierdoor niet te finishen wat een grote klap was voor de titelfavorieten van Red Bull Racing. In de 2e Grand Prix van Saudi-Arabie stelde Max Verstappen weer orde op zaken door de 1e plek te pakken in een sidderende tweestrijd met de Ferrari van Charles Leclerc. Bij de online casino´s is Max Verstappen daardoor nog altijd de favoriet voor het kampioenschap.

Als je houdt van een sportweddenschap plaatsen op formule 1 dan is Max Verstappen de grote favoriet. 10 april vindt de Grand Prix van Australie plaats in Melbourne. Ondanks dat het parcours geschikter lijkt voor de auto van Ferrari, is Max de favoriet met een quote van 2,2 ten opzichte van 2,5 van Charles Leclerc. Voor de eindzege in het wereldkampioenschap is Verstappen nog altijd de grote favoriet met een quote van 1,88 tegen 2,6 voor Leclerc. Lewis Hamilton staat op plek om het kampioenschap binnen te halen met een quote van 9,45.

Ondanks dat Haas niet ontevreden kan zijn met de eerste 2 Grand Prixs van het jaar, door de 12 punten die Magnussen wist binnen te slepen, was het toch een erg duur weekendje voor het team van Günther Steiner. In de kwalificaties op zaterdag crashte Mick Schumacher namelijk met zijn formule 1 auto. Hij maakte een flinke smakkert door zijn auto in de muur te rijden. Teambaas Steiner verklaart hierover dat er voor bijna een miljoen aan schade is gereden door de Duitser. Door de budgetcap die is ingesteld drukt dit ongeluk zwaar op het budget van Formule 1 team Haas.

Wellicht ook interessant