Laatste Europese WK-tickets worden verdeeld

Author
Auteur Paco Houwer
football match
Laatst geüpdatet: feb 19th, 2024 Delen:

Vandaag worden de laatste Europese tickets voor het WK in Qatar wat op 21 november 2022 van start zal gaan verdeeld. Polen, Zweden, Noord-Macedonië en Portugal maken allen nog kans op de laatste 2 tickets. Polen zal het opnemen tegen Zweden in een alles beslissend duel. De ploeg van Lewandowski zal de favoriet zijn met een quote van 2.40. Ook Cristiano Ronaldo mag aantreden in een alles beslissend duel, de online casino´s betalen in dat duel maar 1,51 voor een goal van de Portugese sterspeler.

Noord-Macedonië wist eerder Italië de doodsteek toe te dienen door een winnend doelpunt te scoren in de laatste minuut. De Macedoniërs wisten daarmee te voorkomen dat Europees kampioen Italië zich kan plaatsen voor het Wereldkampioenschap in Qatar. Ondanks het uitschakelen van een Europese grootmacht zal Macedonië zeker niet de favoriet zijn tegen Portugal. Voor het plaatsen voor het WK door de Portugezen krijg je namelijk maar 1,21. Een gokje wagen op Macedonië lijkt daardoor interessanter, daar krijg je namelijk een mooie quote van €15 voor.

Ook Nederland komt weer in actie. In een oefenwedstijd treed Oranje aan in de Arena tegen de oosterburen. Nederland is daarmee ook meteen de favoriet tegen Duitsland. Een overwinning betaalt namelijk 2.37 tegen de 2.55 die een overwinning van Duitsland betaalt bij het plaatsen van een sportweddenschap.

Wellicht ook interessant