Het 2022 Formule 1 seizoen staat weer voor de deur

Author
Auteur Ferry de Groot
redbull-racing-pokerstars
Laatst geüpdatet: feb 19th, 2024 Delen:

Na een schitterend slot van het 2021 waar Max Verstappen in de allerlaatste ronde van het seizoen het wereldkampioenschap binnenhaalt, staat zondag de eerste race van het nieuwe seizoen weer op de planning. Nu beginnen alle teams weer vanaf 0 en liggen de kansen weer open. Vooral omdat de teams met nieuwe auto´s rijden is het afwachten wie het beste voor de dag komt. In de testdagen leken Ferrari en Red Bull Racing het beste uit de verf te komen. Echter mag je Mercedes natuurlijk nooit uitsluiten. Dit valt ook te zien in de online casino´s die sportweddenschappen aanbieden. Zo is Mercedes alsnog de top favoriet met een quotering van 1.8 voor elke euro inzet.

Al hoewel Max verstappen steeds meer momentum lijkt te pakken is de 7-voudige wereldkampioen Lewis Hamilton nog steeds de topfavoriet om het kampioenschap in de formule 1 te pakken. Voor elke euro die je inzet op de Brit krijg je 2.4 terug. Zet je op Max Verstappen in dan krijg je 2.85 terug op elke euro inleg. Al hoewel Ferrari een sterke indruk maakte tijdens de testdagen wordt de kans voor het wereldkampioenschap voor Leclerc niet groot ingeschat, je krijg namelijk een mooi bedrag van €7,90 op elke euro inleg.

Aankomende zondag staat de GP Van Bahrein weer voor de deur. De eerste race van het jaar zal starten om 16:00 Nederlandse tijd. In deze race is Max Verstappen de favoriet om de wedstrijd te winnen de leiding te nemen in het wereldkampioenschap. De bookies betalen namelijk een prijs uit van €3 als max weet te winnen. Voor Hamilton is deze quote 3.4. De slechte indruk die Mercedes tijdens de testdagen gemaakt heeft zorgt er dus voor dat de bookies de kans hoger inschatten dat Verstappen weet te winnen.

Wellicht ook interessant