GP Miami: Charles Leclerc favoriet?

Author
Auteur Ferry de Groot
redbull-racing-pokerstars
Laatst geüpdatet: feb 19th, 2024 Delen:

De GP van Miami staat op het programma. Het is de 5e GP in het 2022 formule 1 seizoen, waarin de lijst in het kampioenschap wordt aangevoerd door Charles Leclerc. In de vrije training op vrijdag beleefde Nederlander Max verstappen geen geweldige dag. De rijder van Red Bull Racing moest namelijk 2 keer een sessie afbreken dankzij problemen met zijn auto. Verassend genoeg deed Mercedes het een stuk beter dan afgelopen weken, gaan wij Mercedes dit weekend weer terug op het podium zien? Een weddenschap op deze formule 1 wedstrijd brengt weer interessante quotes met zich mee.

Op zaterdag is de kwalificatie voor de zondag, tijdens de kwalificatie zullen de onderlinge verhoudingen een stuk duidelijker worden vergeleken met de vrije training. Volgende de wedkantoren is Charles Leclerc dé favoriet om zijn 3e GP van het seizoen te winnen. De Monegask die rijdt voor Ferrari won eerder al de GP van Bahrein en de GP van Melbourne, Australië. De bookies schatten de kansen voor Leclerc dusdanig in dat hij gezien wordt als favoriet. Een weddenschap plaatsen op Leclerc als winnaar van deze formule 1 race levert je 2.40 op. Max Verstappen is ondanks zijn autoproblemen ook één van de favorieten. Een weddenschap op Verstappen als winnaar levert 2.4 keer je inzet op.

Mercedes leek ook weer zijn vorm terug te vinden in de vrije training na wat updates aan de auto. De bookies schatten deze vooruitgang niet al te serieus in, daarom kan een weddenschap op één van de Mercedes coureurs een mooi bedrag betalen. Voor een eerste plek van George Russel betalen de wedkantoren 11 keer je inzet. Voor Lewis Hamilton is dit nóg meer, een overwinning van de Engelsman levert een quote op  van 15. Verwacht je dat de Mercedes coureurs een podiumplek behalen? Een podiumplek van Russel levert 2.50 op terwijl een podiumplek voor Hamilton 3.25 oplevert.

Wellicht ook interessant