Giro d´italia 2022 is begonnen, Nederlander in het roze

Author
Auteur Ferry de Groot
giro d italia wielrennen wedden
Laatst geüpdatet: feb 19th, 2024 Delen:

De Giro D´italia 2022 is afgelopen vrijdag van start gegaan in Hongarije. Nederlander Mathieu van der Poel begon de eerste etappe als favoriet voor de zege. Van der Poel wist zijn rol als favoriet helemaal waar te maken door de sprint te winnen en de eerste etappe op zijn naam te schrijven. Van der Poel mag daarom de 2e dag aan de finish verschijnen in de roze trui.

Als je de bookies van sportweddenschappen mag geloven is een andere Nederlander de favoriet om de 2e etappe op zijn naam te schrijven. Tom Dumoulin is met een quote van 2,75 namelijk de favoriet voor het winnen van deze etappe. Van der Poel volgt als 2e met een quote van 3.50 als de roze trui drager ook de 2e etappe weet te winnen.

Wielrenner Dumoulin wist als eerste Nederlander de Giro d´italia te winnen in 2017. 5 jaar later is hij verre van favoriet voor de eindzege in deze wielerwedstrijd. Als je nu inzet om een eindoverwinning van Dumoulin krijg je bij het online gokken bij een wedkantoor 17 keer je inleg terug. De Ecuadoraanse wielrenner Richard Carapaz is wél de favoriet om de Giro 2022 te winnen. Voor de eindzege van Carapaz betalen de wedkantoren slecht 2.25 keer je inleg.

Vandaag gaan de halve finales van de ATP in Madrid van start. De eerste halve finale is tussen de favoriet in het toernooi Carlos Alcaraz en Serviër Novak Djokovic. De 2e halve finale gaat tussen Stefano Tsitsipas en Alexander Zverev. In de wedstrijd tussen Djokovic en Alcaraz is Djokovic de favoriet bij de sportbookies. Je krijgt namelijk 1.76 keer je inleg terug als Djokovic weet te winnen. Bij een overwinning van de Spanjaard krijg je 2.06. Hoeveel Djokovic de favoriet lijkt te zijn in deze wedstrijd, is de Spanjaard favoriet, als je kijkt naar de quotes, voor de eindzege. Wil je online wedden op een overwinning van de ATP van Madrid, dan betaalt €2.80 waar een overwinning van Djokovic 3.20 oplevert.

Wellicht ook interessant