Formule 1 is terug: €2.10 voor een overwinning van Max Verstappen

Author
Auteur Ferry de Groot
redbull-racing-pokerstars
Laatst geüpdatet: feb 19th, 2024 Delen:

Wedden op Formule 1 is terug, dit weekend staat de GP Barcelona namelijk op het programma. Na een overwinning van Verstappen tijdens de GP van Miami is het weer uitermate spannend in de WK klassement. Ferrari coureur Charles Leclerc voert nog steeds de lijst aan maar zag zijn voorsprong krimpen naar 19 punten. Kortom, er staat ons aankomend weekend weer een spannende Grand Prix te wachten. Daarnaast is er nog een hoop spannends te beleven in de ontknoping in het voetbal.

Vrijdag is het weer zover, de eerste vrije training voor de GP van Barcelona staat dan weer op het spel. Er zijn een hoop teams. Waaronder Ferrari, Red Bull Racing en Mercedes die updates voor hun auto´s zullen meenemen naar dit circuit. Het kan dus zomaar zijn dat de kaarten helemaal anders geschud zullen zijn, voor de liefhebbers van een weddenschap op formule 1 of andere sportweddenschappen valt er dit weekend met een beetje inzicht een hoop te verdienen.

Max Verstappen reist af naar Barcelona als favoriet om deze 6e GP te winnen. Een overwinning levert bij de bookies een quote op van €2.11 terwijl een overwinning van Leclerc een quote heeft van 2,25. Zoals eerder gezegd komen de teams met updates aan hun auto, zo heeft Mercedes ook laten weten belangrijke update mee te brengen. Een gokje op een overwinning van Hamilton en Russel kan daarom interessant zijn. Een overwinning van de 7-voudig kampioen Hamilton levert €24.50 op terwijl een eerste GP overwinning van Russel een quote heeft van €26. Denk je dat Hamilton een podiumplek behaalt? Dit levert bij de wedkantoren 4 euro op.

Ontknoping in het voetbal

De Premier League is aan zijn laatste wedstrijden bezig. De titel strijd ligt nog op, de plekken voor Champions voetbal zijn nog te verdelen en onderin zijn er ook nog 3 ploegen die meedoen om de degradatiestrijd. Maandag avond is er een belangrijke wedstrijd voor Champions League voetbal. Arsenal gaat namelijk op bezoek bij Newcastle United. De club die onlangs is overgenomen door rijke Arabieren strijden nergens meer op, voor Arsenal gaat deze vlieger echter niet op. De Londenaren staan op plek 5 maar kunnen bij een overwinning vanavond de 4e plek overnemen van aardsrivaal Tottenham Hotspur.

Op dinsdag moet Liverpool uit bij Southampton er alles aan doen om in de titelrace te blijven. Afgelopen zaterdag wist de ploeg van trainer Klopp de FA cup te winnen tegen Chelsea na penalties. Weet Liverpool te winnen dan komt het op 1 punt afstand van Manchester City. Het komt dan allemaal neer op de allerlaatste speelronde aankomend week. Maar eerst moet Liverpool winnen, als je online gaat gokken op deze wedstrijd dan betalen de wedkantoren 1,39 voor een overwinning van Liverpool.

Zondag is de mooiste sportdag voor de liefhebbers van sportweddenschappen. Zondag zijn namelijk de laatste speelrondes in de Premier League en Serie A. Voor de voetbal liefhebbers die Ac Milan een warm hart toedragen kan zondag een mooie dag worden. Milan kan namelijk voor het eerst sinds 2010/2011 kampioen van Italië worden. Het moet dan weten te winnen van Sassuolo. Een overwinning van Ac Milan levert 1,41 op bij de sportbookies. Inter milan maakt ook nog een kleine kans, Inter staat 2 punten achter op hun stadsgenoot en moet aantreden thuis tegen Sampdoria.

Zoals eerder vermeld is het in de Premier League ook ongekend spannend, mits Liverpool dinsdag weet te winnen. Anders kan City aankomende dinsdag al kampioen worden. Zondag kan City het anders thuis afmaken tegen Aston Villa. De quote voor een overwinning van Mancester City levert slechts 1.18 op. Hierdoor lijken de bookies niet te geloven in een stunt en gaat de titel naar de ploeg van Guardiola.

Wellicht ook interessant