Finse casinospelers gaat de recordboeken in met een spectaculaire jackpot van 250K op Money Train 2

Author
Auteur Paco Houwer
Jackpot achtergrond afbeelding
Laatst geüpdatet: feb 19th, 2024 Delen:

Het is niet voor niets dat Relax Gaming’s monster Money Train 2 door spelers werd verkozen tot Bigwinboard’s Slot van het Jaar in 2020. Zo nu en dan ontwaakt het beest om ons eraan te herinneren hoe het de toppositie bemachtigde.

Bewijsstuk A is deze kolossale overwinning van een speler in Finland die de deuren van de kombuis blies om een verbluffend resultaat te produceren. Het is een indrukwekkend jaar geweest voor grote overwinningen in het algemeen, met epische hits uit alle soorten spellen. Maar er is episch, en er is episch met de hoofdletter ‘E’.

Deze begint met een groter dan normale bonusaankoop van €500 om de Money Cart ronde te beginnen, wat een basisinzet van €5 betekent aangezien de bonus 100x kost. Een snelle samenvatting als je toevallig nieuw bent bij Money Train 2. Wanneer geld symbolen of speciale symbolen landen, worden ze vergrendeld op hun plaats op de rollen en reset de spin teller naar 3. Dit gaat door totdat de spins op zijn, of zoals in dit geval, de win cap wordt geraakt.

Een Persistent Payer modifier wordt geserveerd op de allereerste spin, dat is gemakkelijk een van de meest nuttige symbolen in het hele spel. Deze voegt zijn waarde toe aan elk ander symbool bij elke volgende draai.

Enkele spins later wordt de waarde van de Persistent Payer verhoogd door de Collector Payer modifier, en begint hij 786x de inzet te spuiten op elk ander symbool in beeld en dat bij elke spin vanaf dat moment. Het is bijna surrealistisch wanneer Money Train 2 dit soort niveau bereikt, en de 383x die tot nu toe in de clip gewonnen is, explodeert onmiddellijk naar 22.757x.

Vanaf dat punt bereikt het spel zijn winstmaximum bij de eerstvolgende draai. Het is interessant hoe vaak ontwikkelaars gooien rond enorme cijfers met betrekking tot potentieel en dan hun games worstelen of nooit in slagen om ze te bereiken. Dan heb je anderen zoals Money Train 2, die het met gemak doen, waardoor je je afvraagt als de cap niet op zijn plaats was gewoon hoe belachelijk het zou kunnen worden.

Nu we het er toch over hebben, sommige bonusrondes leveren een geweldige draai op waarbij de sterren op één lijn staan om een potentiële busting combinatie te produceren. Money Train 2, aan de andere kant, is als een op hol geslagen goederentrein die een neerwaartse helling raakt en niet meer te stoppen is als hij opwindt als het fortuin je toelacht, natuurlijk. In dit geval lacht het fortuin je toe met een waarde van €250.000 en of je dit nu definieert als 50.000x de basisinzet of 5.000x het bonusaankoop prijskaartje, het is een immense verzameling.

Nogmaals, Money Train 2 herinnert ons eraan dat er absoluut niets vergelijkbaars op de markt is. Het is misschien een hold-&-win spel in hart en nieren, zij het een grondig opgesmukt spel, maar dat is hetzelfde als zeggen dat New York een gewone stad is, of dat The Beatles gewoon een groep muzikanten uit Liverpool waren. Net als die twee, straalt Money Train 2 sterkwaliteit uit, waardoor het feller straalt dan de meeste.

Foto Paco Auteur

Paco Houwer

Auteur

Paco adviseerd o.a. startende ondernemers en MKB'ers op het gebied van marketing-communicatie en merkidentiteit. Dankzij zijn jarenlange content ervaring weet hij informatie goed leesbaar te krijgen voor onze websitebezoekers.

Wellicht ook interessant