De Eredivisie gaat weer verder, wie wordt er kampioen?

Author
Auteur Paco Houwer
voetbalwedden
Laatst geüpdatet: feb 19th, 2024 Delen:

Na een interland onderbreking waar Oranje het redelijk gedaan heeft met een overwinning op Denemarken en een gelijkspel tegen Duitsland, gaat de Eredivisie vrijdag weer van start. Zo kunnen er weer allerlei voetbalweddenschappen geplaatst worden in de online casino´s. Ook staat er dit weekend weer mooie wedstrijden op het programma zoals Fc Groningen – AFC Ajax en Fc Twente tegen de nummer 2 PSV.

Zaterdag mag de nummer 1 weer aantreden in een lastige uitwedstrijd in Groningen. De ploeg van Erik ten Hag heeft 2 punten voorsprong op de nummer 2 en is daarmee favoriet voor het kampioenschap. Met een quote van 1.16 voor het kampioenschap van Ajax lijken de bookies er niet aan te twijfelen dat de schaal dit jaar wéér naar Amsterdam gaat. Ook in de wedstrijd tegen Fc Groningen is Ajax de grote favoriet. Met de wetenschap dat Ajax het steevast lastig heeft als het uitspeelt in Groningen, is een quote van 11 voor een overwinning van Fc Groningen een verleidelijke quote.

Ook een mooi affiche dit weekend is de nummer 4 tegen de nummer 2. Fc Twente speelt namelijk in de Grolsch veste tegen PSV Eindhoven. PSV is de favoriet met een quote van 1,79, waar een overwinning van Twente 4,50 betaalt. Beide teams scoren lijkt interessant aangezien de bookies 1,70 voor een goal van beide teams betalen. PSV maakt nog een klein kansje op het kampioenschap volgens de bookmakers. Ze betalen iets minder dan 5 euro als PSV het kampioenschap naar Eindhoven weet te brengen.

Een andere wedstrijd waar mensen naar uit zullen kijken is de Wedstrijd tussen AZ en Vitesse. Oftewel, de nummer 5 tegen de nummer 6. AZ is thuis de favoriet met een quote van 1.65, waar een overwinning van Vitesse 5,20 betaalt. Ook voor deze wedstrijd lijkt een beide teams scoren weddenschap een interessante quote. BTTS betaalt namelijk 1,74 bij de meeste bookmakers.

Wellicht ook interessant