Dan Bilzerian: Pokerspelers zijn fucking nerds

Author
Auteur Ferry de Groot
poker yacht dan bilzerian
Laatst geüpdatet: feb 19th, 2024 Delen:

Dan Bilzerian is een superster op socialmedia platformen als Instagram. Waar hij zijn rijkdom laat zien op super grote jachten waar hij in een overvloed van mooie vrouwen geniet van het leven. Bij Bilzerian reist al snel de vraag hoe hij aan al dat geld komt, zelf zegt hij dit verdient te hebben met Poker. Een tijd lang was de Amerikaan met Armeense roots een ambassadeur van online pokerplatform GGPoker. Echter heeft hij zich onlangs in een podcast laatdunkend uitgelaten over pokerspelers. Hij noemt pokerspelers namelijk fucking nerds.

Bilzerian verscheen onlangs in de Amerikaanse No Jumper podcast waar hij zijn verhaal deed. Bilzerian staat er om bekend dat hij poker met de hoogste stakes tegen miljonairs of miljardairs die eigenlijk niet zo goed kunnen pokeren. Bilzerian speelt dan ook amper tegen highstakes poker professionals. Hij kiest echter pokergames uit ware rijke mensen samen komen, zo heeft hij naar eigen zeggen zijn fortuin vergaard. Hij heeft dan ook weinig interesse om mee te doen met prestigieuze toernooien als de WSOP en andere toernooien waar de beste pokerspelers van de wereld op afkomen.

Dan Bilzerian speelt poker voor het geld, niet voor de erkenning van de pokerwereld. “Mijn doel met poker was altijd om te spelen met mensen die voor de lol speelden”, zei Bilzerian. “Ik wilde spelen met de rijke man die voor de lol speelde, niet met de man die een moordenaar probeerde te zijn. Ik wilde tegen deze rijke kerels spelen die daarheen gingen om wat stoom afblazen, hangen met hun vrienden, een grote bluf showen, seks hebben met massagemeisjes, wat dan ook, mannen die even zonder hun vrouw wilde zijn.” Deze Alec Gores heeft hij ook uitgedaagd voor een Heads-up match voor 100 miljoen dollar. Echter lijkt deze match er helaas nooit van te komen

Verder lijkt de Amerikaan niet fan te zijn van het pokerwereldje. De meeste pokerspelers zijn fucking nerds,” vertelde Bilzerian aan Adam22 van de No Jumper podcast, die ook een pokerliefhebber is. “Ik ga niet echt met zoveel van hen om, ik wil niet echt met ze omgaan. Ik sluit de meeste van hen uit mijn f*****g-games. Ik laat nooit echt profs binnen.”

$40 miljoen winnen tegen 1 speler

Bilzerian heeft een succesvolle vader die zijn fortuin vergaarde met het handelen in aandelen op Wallstreet. Veel mensen beweren dan ook dat Dan veel geld heeft geërfd van zijn vader. Hij weerspreekt dit echter en zegt dat hij zelf geld verdient heeft met spelen tegen rijke mensen. Zo heeft hij naar eigen bewering ooit $40 miljoen dollar gewonnen van miljardair Alec Gores. Deze Alec Gores heeft hij ook uitgedaagd voor een heads-up match voor 100 miljoen dollar. Echter lijkt deze match er helaas nooit van te komen.

Bekijk de podcast hieronder:

Play Video

Wellicht ook interessant