Home Rabbit Royale online slot review

Rabbit Royale online slot review

Rabbit Royale online slot review

rating: 3 / 5
laatste update: april, 2024

Geschreven: Bryan Bloks Redacteur
Gechecked: Alie Loeff-Boschma Auteur

Redactionele Opmerking: Het kan voorkomen dat wij een commissie via partnerlinks op Betsquare.com verdienen. Commissies hebben geen invloed op de meningen of beoordelingen van onze redacteuren.

Samenvatting

Strijd samen met een horde gewapende konijnen tegen een boeren echtpaar en verzamel flinke winsten bij Rabbit Royale. Deze spannende slot van Elk Studios heeft een max win van 25.000x je inzet en zit bomvol bonus features. In deze review vertel ik je alles over de RTP, betalingen en bonus game van Rabbit Royale!

Thema en verhaallijn van Rabbit Royale

Bij Rabbit Royale gaan de bewoners van een boerenlandhuis de strijd aan met een groep konijnen die langskomen om hun tuin aan te vreten. Dit klinkt als een kindvriendelijk tafereel, maar dit gaat bij Rabbit Royale niet zonder slag of stoot. Op het speelveld zien we gruwelijke dierenvellen, konijnen gif, boerinnen met hakmessen en zwaar bewapende konijnen.

Tijdens het spelen horen we een nachtelijke ambiance vol krekels en cartooneske geluiden. Na een aantal spins begint de muziek echter en worden we verwelkomd door een carnaval achtige soundtrack, erg spooky.

rabbit royale screenshot

Rabbit Royale werd ontwikkeld door iGaming provider Elk Studios. Een Zweedse aanbieder die bekend staat om hun hoge variantie online slots. Met Rabbit Royale stellen ze dan ook niet teleur, deze zenuwslopende slot heeft een max win van 25.000x je inzet. Rabbit Royale zit bomvol interessante en ludieke bonus features, die ik in deze review allemaal zal toelichten. We gaan dus snel door naar de betalingen van deze angstaanjagende online slot!

Betalingen van Rabbit Royale

Rabbit Royale wordt gespeeld op een speelveld van 5 bij 5, met hierop 259 verschillende winlijnen. Bij 3 of meer symbolen op aangrenzende rollen heb je vrijwel altijd winst, de combinatie moet echter wel beginnen op de meest linker rol. De gokkasten van Elk Studios maken geen gebruik van ingewikkelde coin systemen. Je kan je inzet makkelijk bepalen door op de stapel munten links van het speelveld te klikken.

De minimum inzet van Rabbit Royale is €0,20, en je kan maximaal €100 per spin wedden. Echte high rollers kunnen hier dus goed terecht, maar ook spelers met een kleine portemonnee zijn welkom. De autoplay functie vind je rechtsbovenaan het scherm, hier kan je 10 tot en met 100 spins kiezen, die de kast vervolgens automatisch uit zal voeren.

De autoplay functie ontbreekt niet, maar is wel wat moeilijker te vinden. Klik hiervoor op de 3 strepen links bovenaan het scherm en vervolgens onderaan het scherm op de ‘Instellingen’ knop. Hier kan je naast de turbo knop ook de volume knoppen voor muziek en sound effects vinden. Ook vind je hier een ‘Reality check’ sectie. Je kan hier een tijdsinterval aangeven, 15, 30, 45 of 60 minuten, waarna het spel je een waarschuwing zal geven. Een positieve toevoeging naar mijn mening, het is goed om te zien dat Elk Studio’s verantwoordelijk spelen hoog in het vaandel heeft staan.

Op het speelveld van Rabbit Royale vind je 8 symbolen die zorgen voor directe uitbetalingen. De laag betalende symbolen zijn de berenval, postbus, gif fles, en elektriciteitskast. Deze hebben allemaal dezelfde uitbetaling, bij een combinatie van 3, 4 of 5 van deze symbolen ontvang je 0.1, 0,2 of 0.5x je inzet.

De portret symbolen zorgen voor de hoogste betalingen. Dit zijn, op volgorde van laag naar hoog, de tractor, naaimachine, boer en boerin. De boerin zorgt voor de hoogste betalingen, namelijk 1, 2 of 5x je inzet bij een combinatie van 3, 4 of 5. Dit zijn relatief lage betalingen voor een kast met een max win. De hoogste betalingen scoor je dan ook door middel van de bonus symbolen.

Uiteraard is er een wild symbool. Dit is een joker die alle andere symbolen kan vervangen en je zo helpt met het scoren van winnende combinaties. Deze is ook belangrijk voor de Wild to Carrot feature, hier later meer over. Het gratis spins symbool is een geel bord met een plaatje van het huis op de achtergrond. Bij 3, 4 of 5 van deze symbolen krijg je toegang tot de gratis spins bonus game.

 

Symbool Betaling
Berenval Voor een winnende combinatie van 3, 4 of 5 ontvang je 0.1, 0.2 of 0.5x je inzet
Postbus Voor een winnende combinatie van 3, 4 of 5 ontvang je 0.1, 0.2 of 0.5x je inzet
Gif fles Voor een winnende combinatie van 3, 4 of 5 ontvang je 0.1, 0.2 of 0.5x je inzet
Elektriciteitskast Voor een winnende combinatie van 3, 4 of 5 ontvang je 0.1, 0.2 of 0.5x je inzet
Tractor Voor een winnende combinatie van 3, 4 of 5 ontvang je 0.3, 0.5 of 1x je inzet
Naaimachine Voor een winnende combinatie van 3, 4 of 5 ontvang je 0.3, 0.5 of 1x je inzet
Boer Voor een winnende combinatie van 3, 4 of 5 ontvang je 0.5, 1 of 2.5x je inzet
Boerin Voor een winnende combinatie van 3, 4 of 5 ontvang je 1, 2 of 5x je inzet
Wild Vervangt alle reguliere symbolen
Bonus Een combinatie van 3 of meer geeft je toegang tot de gratis spins bonus game

RTP en variantie van Rabbit Royale

Rabbit Royale heeft een RTP van 94%, dit is relatief laag voor een online slot. De meeste slots die je online zult vinden hebben een RTP van ongeveer 96%. Het RTP percentage geeft aan hoe goed een gokkast uitbetaald, spelers die economisch verantwoord willen gokken kunnen dus beter een andere slot spelen.

Ik heb gemerkt dat online slots van Elk Studio’s over het algemeen vrij slechte Return to Player percentages hebben. De variantie van Rabbit Royale is zeer hoog. Dit betekent dat de uitbetalingen erg onregelmatig zijn. Slots met een hoge variantie hebben dan wel weer vaak een hoge max win en dat is ook hier het geval: je kan bij Rabbit Royale maximaal 25.000x je inzet winnen.

Bonus games en features van Rabbit Royale

De uitbetalingen van de standaard symbolen tijdens het reguliere spel zijn niet erg hoog, dus ik hoop dat de bonus features dit een beetje recht kunnen trekken. De belangrijkste bonus features zijn Collect, Super Collect en gratis spins bonus game. Deze zijn vrij simpel om te begrijpen, toch heb ik de belangrijkste punten voor je op een rijtje gezet!

rabbit royale bonus game

Rabbit collect feature

Het is je misschien al opgevallen dat je op de rollen ook oranje wortels met daaronder verschillende cash bedragen ziet. Deze kunnen opgegeten worden door het relatief zeldzame konijn symbool, dit is namelijk een collecter. De collector kan verschillende vormen aannemen, maar het is altijd een konijn en dus redelijk makkelijk te herkennen.

Wanneer een konijn en wortel samen op het speelveld liggen kan het konijn zich niet inhouden en zal hij alle wortels oppeuzelen en de bedragen verzamelen. Als dit gebeurt krijg je altijd 1 extra gratis respin. Als een wild symbool deel uitmaakt van een winnende combinatie, verandert deze in een wortel met een willekeurig bedrag.

rabbit royale bonus game 2

Super collect feature

De konijnen hebben niet alleen ruzie met de boer en boerin, maar ook met elkaar. Hoe meer wortels een konijn eet, hoe hoger het bedrag onder het portret. Wanneer er twee konijnen naast elkaar liggen, krijgen ze ruzie. Dit is voor jou echter positief, de bedragen onder allebei de portretten worden namelijk hoger.

Ik heb aardig wat gespeeld tijdens het testen van Rabbit Royale, maar heb de super collect feature niet weten te activeren tijdens het reguliere spel. Deze is met name belangrijk voor de gratis spins bonus game, deze kan je namelijk beginnen met meerdere sticky konijn symbolen.

Gratis spins bonus game

Je speelt de bonus game vrij wanneer je 3 of meer bonus symbolen draait:

 

  • 3 Bonus symbolen: Je begint de bonus game met 3 gratis spins en 1 konijn symbool
  • 4 Bonus symbolen: Je begint de bonus game met 4 gratis spins en 2 konijn symbolen
  • 5 Bonus symbolen: Je begint de bonus game met 5 gratis spins en 3 konijn symbool

 

Tijdens alle gratis spins zijn de konijn symbolen sticky, deze blijven dus liggen na iedere spin of respin. Als er al konijnen op het spel liggen wanneer je de bonus game activeert, worden deze mooi meegenomen. De gratis spins bonus game is waar verreweg de meeste winsten kunnen worden behaald bij Rabbit Royale, de uitbetalingen tijdens het reguliere spel zijn namelijk vrij matig.

Wat vinden we van Rabbit Royale?

Rabbit Royale heeft een erg uniek thema met een komische vormgeving en een unieke sfeer. Toch vind ik de spelelementen een stuk belangrijker dan het uiterlijk, en hierin schiet Rabbit Royale te kort. De uitbetalingen tijdens het reguliere spel zijn niet hoog. De collect feature komt redelijk vaak voor en kan nog wel eens wat winst opleveren, maar de super collect en gratis spins bonus game zie je zelden. De RTP is ook vrij laag: 94%. Ik zou Rabbit Royale niet zo snel aanraden en geef deze kast dan ook 3 van de 5 sterren.

Veelgestelde vragen

Wat is de RTP van Rabbit Royale?
Rabbit Royale heeft een RTP van 94%, dit is vrij laag voor een online slot.
Wat is de max win bij Rabbit Royale?
Je kan maximaal 25.000x je inzet winnen bij deze online slot, dit is dan ook een kast met een hoge variantie
Zijn er gratis spins beschikbaar bij Rabbit Royale?
Wanneer je 3 of meer bonus symbolen draait krijg je toegang tot de gratis spins bonus game, die je kan beginnen met 3, 4 of 5 spins.

Artikel geschreven door