Home Pug Life online slot review

 
Pug Life online slot review

Pug Life online slot review

rating: 4,7 / 5
laatste update: april, 2024

Geschreven: Alie Loeff-Boschma Auteur
Gechecked: Bryan Bloks Redacteur

Redactionele Opmerking: Het kan voorkomen dat wij een commissie via partnerlinks op Betsquare.com verdienen. Commissies hebben geen invloed op de meningen of beoordelingen van onze redacteuren.

Samenvatting

Pug Life heeft een bovengemiddelde RTP (96.33%) en een max win van 7500x je inzet. Met de bonus buy feature kan jij direct toegang krijgen tot een van de twee spannende gratis spins bonus games vol multipliers en sticky symbolen. Wil jij alles te weten komen over de betalingen, variantie en bonus features van Pug Life in het online casino? Lees dan snel verder!

Thema en verhaallijn van Pug Life

Pug Life is een schattige slot van software ontwikkelaar Hacksaw Gaming waarbij jij samen met jouw trouwe viervoeter aan de rollen draait. Op het speelveld zien we allerlei cartooneske dierenvrienden: van chihuahua’s en mopshonden tot muizen en duiven. Ook de achtergrond muziek doet denken aan een Disneyfilm of kinderliedje, met een iets klungelige pianomelodie.

pug life online gokkast screenshot

Op de achtergrond zien we een huiskamer die vol hangt met dierenportretten. Het lijkt erop dat alle aanwezige beesten de huisdieren van de bewoner zijn. Wat ik leuk vind aan de vormgeving van Pug Life is dat deze constant in verandering is. We zien op de achtergrond af en toe een kat op een roomba voorbij rollen of een mopshond enthousiast de trap af trappelen.  Het thema van Pug Life bracht mij in ieder geval direct in een goed humeur. We gaan snel door naar de betalingen om te onderzoeken of je hier net zo blij van zal worden!

Betalingen van Pug Life

Puf Life wordt gespeeld op een vlak van 5 rijen met elk 4 rollen. Er zijn in totaal 16 verschillende winlijnen, de uitbetalingen zijn dus vrij simpel zonder poespas. Voor je begint met spelen doe je er goed aan de juiste inzet te selecteren, zodat je niet per ongeluk enorme bedragen wegspeelt.

 

Het draaien van een winnende combinatie is simpel, hiervoor heb je 3 of meer aangrenzende symbolen op een van de 16 winlijnen nodig. De combinatie moet wel altijd beginnen op de meest linker rol.

 

Dit kan makkelijk via de pijlknoppen naast de spin button. De minimum inzet bij Pug Life is €0,10, en je kan maximaal €100 per spin wedden. Deze online slot is dus geschikt voor spelers met verschillende budgetten. Naast de spin knop vind je ook de auto play knop. Hier kan je een aantal spins selecteren die vervolgens automatisch uitgevoerd zullen worden.

 

Als je op de ‘Advanced’ knop drukt ben je ook in staat om de kast automatisch te laten stoppen bij een bepaalde winst of verlies. Ook kan je de kast automatisch laten pauzeren wanneer je een bonus feature vrijspeelt.

 

Het reguliere spel van Pug Life is vrij rechtdoorzee. Je probeert zo veel mogelijk winnende combinaties te draaien voor directe uitbetalingen. Wel zijn er unieke wild symbolen met multipliers om je winsten te verhogen. Op het speelveld zijn 10 reguliere symbolen te vinden die allen zorgen voor directe betalingen.

 

De speelkaart symbolen, 10, J, Q, K en A zorgen voor de laagste winsten. Het laagst betalende symbool is de 10: bij een combinatie van 3, 4 of 5 tienen ontvang je 0.1, 0.3 of 1x je inzet. Hogere betalingen kan je claimen met de dierenplaatjes, dit zijn de muis, duif, kat, Chihuahua en mopshond.

 

De mopshond zorgt, zoals de naam van het spel al doet vermoeden, voor de hoogste uitbetalingen. Bij een winnende combinatie van 3, 4 of 5 mopshonden ontvang je 2, 4 of 10x je inzet.

 

Het wild symbolen zijn de hondensnacks. Dit zijn een soort jokers die je kans op winnende combinaties vergroten. Deze wilds hebben nog een aantal unieke eigenschappen, die ik later in de review zal toelichten. Het bonus symbool is het hondenhok, hiermee kan je de gratis spins bonus game vrijspelen.

 

Symbool Betaling
10 Bij een winnende combinatie van 3, 4 of 5 ontvang je 0.1, 0.3 of 1x je inzet
J Bij een winnende combinatie van 3, 4 of 5 ontvang je 0.1, 0.3 of 1x je inzet
Q Bij een winnende combinatie van 3, 4 of 5 ontvang je 0.1, 0.4 of 1.5x je inzet
K Bij een winnende combinatie van 3, 4 of 5 ontvang je 0.1, 0.4 of 1.5x je inzet
A Bij een winnende combinatie van 3, 4 of 5 ontvang je 0.2, 0.5 of 2x je inzet
Muis Bij een winnende combinatie van 3, 4 of 5 ontvang je 0.5, 1.5 of 4x je inzet
Duif Bij een winnende combinatie van 3, 4 of 5 ontvang je 0.5, 1.5 of 4x je inzet
Kat Bij een winnende combinatie van 3, 4 of 5 ontvang je 1, 2.5 of 7x je inzet
Chihuahua Bij een winnende combinatie van 3, 4 of 5 ontvang je 1, 2.5 of 7x je inzet
Mopshond Bij een winnende combinatie van 3, 4 of 5 ontvang je 2, 4 of 10x je inzet
Wild Vervangt alle reguliere symbolen
Hondenhok Drie of meer geeft je toegang tot de gratis spins bonus game

RTP en variantie van Pug Life

Pug Life heeft een RTP van 96.33%. Dit is vrij goed voor een online slot, ik heb gemerkt dat het gemiddelde ongeveer 96% is. De variantie van deze gokkast is hoog. Dit betekent dat de uitbetalingen erg onregelmatig zijn maar je wel kans maakt op flinke winsten. Je kan maximaal 7500x je inzet winnen.

Bonus games en features van Pug Life

Het basisspel van Pug Life is vrij simpel, het heeft echter wel prima uitbetalingen. Gelukkig heeft software ontwikkelaar Hacksaw Gaming een aantal bonus features toegevoegd om de gokkast iets dynamischer te maken.

Met de multiplier wilds kan je tijdens het reguliere spel wat extra winsten draaien, en daarnaast zijn er twee unieke bonus features vrij te spelen. Als laatste heeft Hacksaw Gaming een bonus buy feature toegevoegd, mijn persoonlijke favoriet. Deze stelt spelers in staat om direct toegang te krijgen tot de bonus games tegen een cash betaling.

Treats bonus feature

Je vindt op het speelveld drie verschillende ‘treats’ oftewel wilds: een hondenkoekje, steak en bot. Deze functioneren in principe hetzelfde, maar kunnen verschillende multiplier hebben.

  • Hondenkoekje: multiplier van 2, 3 of 4x
  • Bot: multiplier van 5, 10 15 of 20x
  • Steak: multiplier van 25, 50, 75, 100, 150 of 200x

 

Wanneer de treats op het speelveld vallen, wordt de multiplier onder het symbool vertoond. Als de wild vervolgens deel uitmaakt van een winnende combinatie, wordt de totale winst vermenigvuldigd met de multiplier en uitbetaald. Het kan ook voorkomen dat 1 combinatie meerdere wilds heeft, in dat geval worden de multiplier bij elkaar opgeteld.

pug life screenshot 2

Treat Yo Self bonus feature

Wanneer er tijdens een enkele spin 3 treats gedraaid worden, wordt de Treat Yo Self bonus feature geactiveerd. Je ontvangt 5 gratis spins, en alle treats, oftewel wilds, worden sticky. Dit betekent dat ze blijven liggen na iedere spin. Iedere keer dat je een nieuwe treat draait, ontvang je 1 extra gratis spin.

pug life screenshot 3

The Dawg’s Den bonus feature

Als je drie of meer honden hokken weet te draaien, krijg je toegang tot de gratis spins bonus game. Aan het begin van de feature verdwijnen de gedraaide hokken en laten deze een 3 of een 4 zien. Alle cijfers worden opgeteld en uitgekeerd als gratis spins. Tijdens de gratis spins worden winsten niet direct uitbetaald.

Alle winsten en treats multipliers worden namelijk verzameld. Wanneer je gratis spins op zijn, wordt de totale winst vermenigvuldigd met je opgebouwde multiplier. Ook komt er een extra symbool bij: de sticky toaster. Iedere keer dat je een sticky toaster draait geeft deze een willekeurige multiplier of cash betalingen die aan de pot wordt toegevoegd.

De toaster komt alleen voor op de 4e en 5e rol, en functioneert tevens als wild. Deze kan je dus ook helpen met het draaien van grotere winnende combinaties. De toaster multiplier is altijd minimaal 2 en maximaal 100x. Als de toaster zorgt voor een uitbetaling, is dit minimaal 0.1 en maximaal 100x je inzet. Het is mogelijk je gratis spins aan te vullen, door opnieuw een combinatie van honden hokken te draaien.

Bonus buy feature

De bonus game bereiken is voor veel gokkers het doel van een slot spelen. Bij Pug Life kan je direct toegang krijgen tot de Treat Yo Self bonus en Dawg’s Den bonus game tegen een directe betaling. Deze kosten je respectievelijk 100 en 200x je inzet. Ook is het mogelijk je inzet iets te verhogen en meer kans te maken op wilds, dit kost je 2x je inzet.

Wat vinden we van Pug Life?

Pug Life was voor mij een genot om te testen vanwege het luchtige thema, en daarnaast heeft deze kast ook nog eens prima uitbetalingen. Een RTP van 96.33% is bovengemiddeld, en met een max win van 7500x kan je hier aardige bedragen binnen slepen. Ik ben met name te spreken over de bonus buy feature. Pug Life heeft twee verschillende bonus games, en de bonus buy stelt spelers in staat deze snel en makkelijk uit te testen tegen een acceptabele betaling. Ik zou Pug Life zeker aanraden, en geef deze slot daarom 4,7 van de 5 sterren!

 

Wat we goed vinden Wat we minder goed vinden
Bonus buy feature Hoge volatiliteit
Twee verschillende bonus games
Boven gemiddelde RTP

Veelgestelde vragen

Hoeveel kan je maximaal winnen bij Pug Life?
Pug Life heeft een max win van 7500x je inzet.
Wat is de RTP van Pug Life?
Pug Life heeft een RTP van 96.33%, dit is boven gemiddeld voor een online slot.
Heeft Pug Life een gratis spins bonus game?
Pug Life heeft twee bonus games waarbij je gratis spins ontvangt, je kan direct toegang krijgen tot de bonus game door middel van de bonus buy feature.

Artikel geschreven door