Ajax topfavoriet in Leeuwarden

Author
Auteur Ferry de Groot
voetbalwedden
Laatst geüpdatet: feb 19th, 2024 Delen:

Ajax treed vanavond aan in de eredivisie wedstrijd tegen Cambuur Leeuwarden. De Amsterdammers gaan op bezoek in Leeuwarden en hopen daar de 3 punten binnen te halen. In het achterhoofd zullen er een aantal dingen meespelen, dinsdag treed de Amsterdamse ploeg aan in de Champions League in het beslissende duel tegen Benfica. Volgend weekend staat er echter nog een kraker op het spel, op zondag wordt namelijk de klassieker gespeeld tegen Feyenoord. Belangrijk daarbij is dat Antony tegen Cambuur geen kaart pakt, anders is de Braziliaan geschorst voor de topper tegen de Rotterdammers. Ook voor deze wedstrijden kunnen er natuurlijk sportweddenschappen ingezet worden via de online casino´s op Betsquare.

Koploper van de Eredivisie Ajax mag aantreden tegen promovendus Cambuur Leeuwarden. Cambuur beleeft een goed seizoen en staat maar liefst 8e in de eredivisie. De Amsterdammers zullen echter niet helemaal onbezorgd afreizen richting het noorden. Ajax wist vorige week thuis nipt te winnen van laagvlieger RKC en wist de week daarvoor onverwachts te verliezen tegen Go Ahead Eagles. Met de Champions League wedstrijd tegen Benfica die voor de boeg staat lijkt de wedstrijd een irritant tussendoortje tegen de Leeuwardenaren. Een weddenschap aangaan tégen de Amsterdammers lijkt daarom een goede optie. Voor winst van Cambuur betalen de bookies 18 euro, waar een winst van de Amsterdammers slechts 1.14 waard is.

Dinsdag is de wedstrijd waar de Amsterdammers het meest naar uit zullen kijken. Ajax kan zich dan namelijk kwalificeren voor de kwartfinales van het miljoenenbal. In de eerste wedstrijd in Lisabon wisten de godenzonen niet verder te komen dan een 2-2 gelijkspel. Ajax gaat alsnog als de grote favoriet de wedstrijd in. Voor een overwinning van Ajax wordt 1.43 betaalt terwijl voor het plaatsen van de volgende ronde slechtst 1.20 betaalt wordt door de bookies. Kortom, Ajax blijft de grote favoriet ondanks een beetje teleurstellende wedstrijd in Portugal.

Ook worden de kansen voor het winnen van de Champions League door Ajax vrij hoog ingeschat. Je krijgt namelijk slechts 6.35 voor elke euro inzet die je plaatst als weddenschap wanneer Ajax de Champions League weet te winnen.

Wellicht ook interessant