4 redenen waarom GGPoker jouw pokerspel verbetert

Author
Auteur Paco Houwer
poker cards
Laatst geüpdatet: feb 19th, 2024 Delen:

De pokerwereld is één van de snelst veranderende industrieën. Net als bij veel online casino’s is de wereld van het pokeren zeer competitief waardoor, spelers ,maar ook spelaanbieders er alles aan moeten doen om inventief te blijven en de spelervaring te verbeteren. Niet zo lang geleden was Pokerstars dé plek om online te pokeren. Tegenwoordig timmert GGPoker hard aan de weg om te kunnen concurreren met Pokerstars. Hierbij 4 redenen waarom GGPoker jouw spel en pokerexperience verbetert.

All-in verzekering

Niets vervelender dan All-in gaan met de beste hand en vervolgens de hand te verliezen omdat de tegenstander een 4-outer hit. GGPoker heeft hier een oplossing voor verzonnen, zo kan jij je verzekeren tegen badbeats wanneer jij je gehele stack op het spel zet. Echter zijn er wel een aantal voorwaarden waar je aan moet voldoen om in aanraking te komen voor een all-in verzekering:
– Je hand is de favoriet op het moment dat je all-in gaat.
– De totale pot is op zijn minst 10 maal zo groot als de big blind.
– De tegenstander heeft 14 of minder outs om van jou te kunnen winnen.
– Er zijn 2 spelers in de hand, dus all-in pot met 3 of meer spelers komt niet in aanmerking voor deze verzekering.

Andere pokerspelers staken

Staken is een belangrijk onderdeel van de pokercultuur. Al tijden verkopen pokerspelers een gedeelte van hun toernooi, zodat het risico gespreid wordt voor deze spelers. Zo hoeven zij bijvoorbeeld niet zelf de gehele buy-in te betalen van een pokertoernooi. Indien zij 50% verkopen hoeven zij zelf nog maar 5000 te betalen in plaats van 10.000. Daar staat natuurlijk wel tegenover dat als de pokerspeler in the money komt dat zij ook 50% van het gewonnen geld af moeten dragen aan de personen die gestaked hebben.

Voorheen was dit voor speler een hoop gedoe om stakers te krijgen. Vaak ging dit via poker fora of social media. GGPoker heeft een feature ingebouwd waardoor je via het platform gemakkelijk pokerspeler kan staken. Wat perfect werkt voor pokerspelers en de investeerders.

Pokercraft feature

Zoals eerder vermeld is de pokerindustrie heel competitief, waarbij je je als speler moet blijven verbeteren en ontwikkelen. Je eigen spel bestuderen is daar een belangrijk onderdeel van. Welke handen heb ik gespeeld, en wat kon ik beter doen bij deze gespeelde handen? Of wat deed ik goed en moet ik vaker zo aanpakken? GGPoker heeft de PokerCraft feature ontwikkelt voor spelers die graag hun eigen spel willen analyseren of simpelweg een pokerhand willen delen met hun vrienden. Dankzij PokerCraft kan je een gespeeld pokertoernooi helemaal terug bekijken hand voor hand. Hierbij kan je jouw spel verbeteren zodat je het volgende toernooi als een beter speler begint.

Bubbel beveiliging

Je kent het wel, je bent een pokertoernooi aan het spelen en het gaat lekker. Nog een paar spelers eruit en je bent eindelijk ‘’in the money’’. Zo heb je op zijn minst je inleg terug en kan het alleen maar meer worden, misschien haal je zelfs de final table waar het grote geld verdeeld wordt. Maar voordat je in the money bent moeten er toch nog een paar spelers uit, maar wat als jij die speler bent die er net in de bubbel uitvliegt? Bij GGPOker kan je nu bij toernooien registreren met een bubble protection logo, bij deze toernooien kan jij je buy-in terugkrijgen als jij de bubbleboy bent.

Foto Paco Auteur

Paco Houwer

Content Manager

Paco adviseert o.a. startende ondernemers en MKB'ers op het gebied van marketingcommunicatie en merkidentiteit. Dankzij zijn jarenlange content ervaring weet hij informatie goed leesbaar te krijgen voor onze websitebezoekers.

Wellicht ook interessant