Zondag gaan de MicroMILLIONS$ van start op GGPoker

Author
Auteur Ferry de Groot
poker cards
Laatst geüpdatet: feb 19th, 2024 Delen:

Voor de pokerspeler met een iets kleinere portomonnee staat er weer een leuke toernooiserie op het programma bij GGPoker. De MicroMILLIONS$ staan namelijk op het programma van zondag 19 juni tot en met 4 juli 2022. In deze toernooi serie vinden er elke dag meerdere toernooien plaats met een buy-in van $1,05 tot en met $25. In totaal wordt er op zijn minst voor $5 miljoen aan gegarandeerd prijzengeld weggegeven. 

Zoals eerder gezegd zijn er toernooien voor elke portemonnee. Alleen de spelers die de grootste toernooien spelen zullen hier niet aan hun trekken komen. Echter zijn er toernooien met een inkoop van 25 dollar die een gegarandeerde prijzenpot bieden van 1 miljoen dollar. Hierdoor zal je als winnaar waarschijnlijk toch een kleine honderd duizend dollar bij kunnen schrijven.

De kleine toernooien met een inkoop van $1.05 hebben een gegarandeerde prijzenpot van $5000 dollar, waardoor je met een euro al gauw honderden euro’s kan verdienen als je het toernooi weet te winnen. Vooral voor de spelers die een bankroll proberen op te bouwen is deze MicroMILLIONS$ pokerfestival de perfecte uitkomst.

19 juni om drie uur in de middag trappen de microMILLION$ af voor Nederlandse spelers met de Sunday Monster stack. Dit toernooi heeft een buy-in van $2,50 en heeft een gegarandeerde prijzenpot van $12.500. Alleen al op de eerste dag vinden er 21 MicroMILLION$ toernooien plaats. Waarvan de $5 Buy in Mini Global MILLION$ het meest uit het oog springt. Dit toernooi heeft namelijk een gegarandeerde prijzenpot van $250,000 dollar. Er valt dus met slechts 5 euro entree een leuk zakcentje te verdienen.

Al blijft met $25 dollar Main Event met een prijzenpot van 1 miljoen dollar het meest aantrekkelijke toernooi van de serie. Ook de $10.50 Mystery Bounty MILLION$ met een prijzenpot van 1 miljoen is een top toernooi waar de pokerspeler veel plezier aan gaat beleven.

Wellicht ook interessant