Dit weekend GP Silverstone in de Formule 1

Author
Auteur Ferry de Groot
redbull-racing-pokerstars
Laatst geüpdatet: feb 19th, 2024 Delen:

De 10 Formule 1 Grand Prix van het seizoen staat aankomende zondag alweer op het programma. Er staan nog 4 GP´s op het programma voordat de zomerstop ingaat. Met Mercedes die terug op weg lijkt en met George Russel en Lewis Hamilton 2 Engels mannen aan het stuur heeft, en Red Bull Racing en Ferrari die het hele seizoen al bloedsnel zijn, lijkt dit weer een erg spannende Grand Prix te worden. Vooral de Engels mannen van Mercedes zullen niets liever willen dan winnen in hun eigen land. Kortom, voor de liefhebbers van wedden op formule 1 een hoop spannends te beleven dit weekend.

7-voudig wereldkampioen Hamilton wist Silverstone al 8 keer eerder te winnen. Echter zal hij er dit jaar extra opgebrand zijn om deze GP te winnen, Mercedes kampt het hele seizoen namelijk al met problemen en wist in de eerste 9 GP´s van het seizoen nog geen overwinning binnen te slepen. Na een 3e en 4e plek in de GP van Canada zullen ze echter wat vertrouwen getankt hebben. Echter hebben ze natuurlijk een hoop concurrentie van Red Bull Racing en Ferrari. Een weddenschap voor Mercedes in de top 3 kan daarom interessant zijn.

Een weddenschap op Lewis Hamilton in de top 3 heeft een quote van @ 3.25

Een weddenschap op George Russel in de top 3 heeft een quote van @ 3

Ferrari, Redbull of Mercedes voor de winst @ silverstone?

Max Verstappen is volgens de bookies de grote favoriet om de GP van Groot-Brittannië te winnen. Verstappen won nog nooit eerder, vorig jaar was zijn eerste grote kans. Totdat hij in botsing kwam met Lewis Hamilton. Dit leverde hem een ambulance ritje naar het ziekenhuis op, waaruit achteraf bleek dat hij niks serieus aan het incident had over gehouden. Echter zal max daardoor wel extra gebrand zijn om dit jaar de GP van Silverstone voor het eerst te winnen.

De quote van Max Verstappen wint GP SB Silverstone @ 1.90

Voor de Ferrari´s wordt het ook weer tijd om een goed resultaat neer te zetten. Na een hoop problemen met de auto´s had Ferrari een redelijk weekend in Montreal. Carolos Sainz kwam net te kort in gevecht met Verstappen en pakte een tweede plaats. Charles Leclerc had een flinke gridstraf en moest daarom starten van p19. Uiteindelijk wist hij nog 5e te worden. Al met al kon Ferrari terugkijken met een redelijk gevoel op de GP van Canada. Echter zal het in SIlverstone wel weer zoeken naar een eerste plek, om zo niet de strijd om de wereldtitel uit het oog te verliezen.

Charles Leclerc wint de GP van Groot-Brittanie @ 3.20 is daarom een interessante weddenschap.

Carlos Sainz moet op dit moment teamgenoot Leclerc voor zich dulden en heeft ook aan verstappen een zware kluif. Sainz eindigt in de top 3 kan daarom een interessante bet zijn.

Carlos Sainz eindigt in de top 3 op Silverstone @ 2.00 bij de meeste online casino´s.

Wellicht ook interessant