De Premier League begint weer en een topper in Spanje

Author
Auteur Ferry de Groot
voetbalwedden
Laatst geüpdatet: feb 19th, 2024 Delen:

Voor de echte voetbalfans is een interland week maar een vervelende onderbreking. Nu is de interlandbreak ‘’gelukkig’’ weer voorbij en kunnen we naar de ontknoping gaan kijken in verschillende competities. Zo ook in Engeland, waar de premier League dit weer gaat beginnen. Na de overwinning van Barcelona in Madrid is het in La Liga ook weer spannend en staat er dit weekend weer een topper op het programma. Kortom, in de online casino’s genoeg mogelijkheden om te wedden op voetbal.

In Engeland is de race om het kampioenschap nog in volle gang. Enkele maanden geleden leek het kampioenschap al beslist met een ruime voorsprong van Manchester City. Ware het niet dat op dit moment Manchester City nog steeds op de eerste plek staat, alleen met maar 1 punt voorsprong op nummer 2 Liverpool. Ook de bookies zien Man City als grote favoriet. Voor een weddenschap dat Manchester City kampioen wordt krijg je 1,44 waar een kampioenschap van de club van Virgil Van Dijk 2,65 oplevert.

In de Bundesliga is het iets minder spannend dan in Engeland. Bayern Munchen heeft zich namelijk een vrij comfortabele voorsprongen weten te verschaffen. Bayern staat namelijk 6 punten op rivaal Borussia Dortmund. Voor de Champions League plaatsen is het echter nog wel spannend in Duitsland. De top 4 clubs plaatsen zich voor de Champions league. Tussen de nummer 3 en de nummer 6 zit maar 4 punten verschil, het kan dus nog alle kanten opgaan. Belangrijk kan hier zijn de wedstrijd tussen Bayern en Freiburg (nummer 5). Bayern speelt uit en is de grote favoriet met een quote van 1,53. Een andere wedstrijd die het verschil kan gaan maken is de wedstrijd tussen Dortmund en RB Leipzig (nummer 4). Leipzig gaat op bezoek in Dortmund en heeft de overwinning dus nodig. De bookies zijn er daarom nog niet over uit wie de favoriet is. Een overwinning van Dortmund levert 2,55 op waar een overwinning van RB Leipzig 2,70 betaalt.

Topper in La Liga

Ook in Italie ligt de titelrace nog helemaal open. Ac Milan kan sinds tijden weer kampioen worden en staat nu nummer 1 met 3 punten voorsprong op Sc Napoli. Echter lijkt Internazionale ook nog in de race met 6 punten achterstand op stadsgenoot Ac Milan. Inter kan dit weekend echter voorgoed afhaken als het op bezoek gaat bij Juventus. Ze zijn volgens de bookies wel favoriet want een overwinning van Inter levert 2,55 op waar een overwinning van Juventus 2,85 betaalt.

In Spanje lijkt Real Madrid kampioen te worden,  echter staat er weer een leuke topper op het programma. Barcelona neemt het in Camp Nou namelijk op tegen nummer 2 Sevilla. Om nog enige kans te maken op het kampioenschap in La Liga moet de club van trainer Xavi de topper winnen tegen Sevilla.  Na de indrukwekkende overwinning van Barca op aartsrivaal Real Madrid is Barcelona de grote favoriet voor een overwinning. Een overwinning van Barca betaalt namelijk 1,50 bij de meeste aanbieders van sportweddenschappen.

Wellicht ook interessant