wild buzz logo
wild buzz ingame screenshot
wild buzz logo

Wild Buzz online slot review

  • 4,4 / 5
Alie Loeff-Boschma
Written byAuteur:Alie Loeff-Boschma

Auteur

Alie Loeff-Boschma

Biografie

Alie baseert mijn recensies en inzichten op grondig onderzoek, wat resulteert in waardevolle informatie om je te helpen bij het ontdekken van de schatten binnen de beste online casino’s.


 

Bekijk Auteursprofiel
Bryan Bloks
Reviewed byFactcheck door:Bryan Bloks

Redacteur

Bryan Bloks

Biografie

Bryan Bloks is een ervaren Redacteur met meer dan 7 jaar ervaring in de online kansspelen branche. Hij waarborgt consequent de productie van op data gebaseerde inhoud.


 

Bekijk Auteursprofiel

Redactionele Opmerking: Wij kunnen een commissie verdienen via partnerlinks op Betsquare. Commissies hebben geen invloed op de meningen of beoordelingen van onze redacteuren.

Laatst geupdate:

okt 16, 2023, 15:49

wild buzz logo

Werk samen met de bijen van Wild Buzz om de krachtige gratis spins bonus game vrij te spelen: deze bonus game kan je beginnen met 15 gratis spins, en je maakt tijdens iedere spin kans op een 8x multiplier. Als je geen zin hebt om te wachten, kan je gebruik maken van de Super Stake feature om aanzienlijk meer kans te maken op het vrijspelen van de gratis spins. Ik vertel in deze review alles over de RTP, variantie en betalingen van deze geweldige online slot, lees dus snel verder!

Thema en verhaallijn van Wild Buzz

Wild Buzz is een online slot van iGaming studio Stakelogic. Het speelveld van Wild Buzz bevindt zich midden in een kleurrijk bos, bewoond door een vriendelijke bijen kolonie. Bij deze slot draait alles dan ook om honingpotten, bloemen en bijenkorven. Tijdens het spelen wordt je begeleid door een ludieke upbeat soundtrack, en dit zet een feestelijke sfeer neer voor jouw avontuur bij Wild Buzz.

wild buzz ingame screenshot

Het reguliere spel is redelijk simpel, en er zijn niet veel bonus features actief. Stakelogic heeft echter meerdere spannende bonus games toegevoegd die je op verschillende manieren vrij kan spelen. Ik vertel later in de review in detail hoe je deze bonus games vrij kan spelen en wat je hier kan winnen, maar we gaan nu eerst door naar de spelregels en betalingen van Wild Buzz.

Betalingen van Wild Buzz

Wild Buzz wordt gespeeld op een veld met 6 rollen met elk 4 rijen. Er zijn 40 unieke winlijnen aanwezig waarop je winnende combinaties kan draaien. Het scoren van een winnende combinatie is vrij simpel, hiervoor heb je 3 of meer matchende symbolen op aangrenzende rollen nodig. De combinatie moet wel altijd beginnen op de meest linker rol.

Voor je begint met spelen kan je het beste je inzet bepalen, dit doe je via de menubalk onder het speelveld. Met de plus en min knoppen rechts onderaan het scherm kan je het bedrag dat je inzet per spin kiezen, dit is minimaal €0.20 en maximaal €20. Het lijkt er dus op dat Stakelogic deze kast speciaal ontwikkeld heeft voor spelers met een relatief kleine portemonnee.

Aan de linkerkant van het scherm vind je een aantal aanvullende instellingen, zoals de autoplay functie en turboknop. Als je de turbo functie activeert zullen animaties sneller aflopen en spins korter duren, en via de autoplay knop kan je de kast automatisch een bepaald aantal spins laten uitvoeren.]

Op het speelveld zijn een boel verschillende symbolen te vinden, 11 hiervan zorgen alleen voor directe betalingen. De symbolen met een relatief lage betaling zijn de houten speelkaartsymbolen: 9, 10, J, Q, K en A. De 9 is het laagste betalende symbool, bij een combinatie van 3, 4, 5 of 6 negens ontvang je 0.2, 0.4, 0.6 of 1.25x je inzet.

De bloemen hebben een gemiddelde uitbetaling, de beste winsten kan je namelijk binnenhalen met de honingpot en bijen koningin. Bij een combinatie van 3, 4, 5 of 6 koninginnen ontvang je 1.25, 2.5, 5 of 10x je inzet.

Uiteraard zijn er verschillende bonus symbolen aanwezig: de Wild Bee, Mystery Symbol en scatter. De Wild Bee kan alle reguliere symbolen vervangen, en zo zorgen voor nieuwe winnende combinaties. Daarnaast vliegt elke Wild Bee die je draait naar de bijenkorf toe, als deze vol is speel je de Hive Spin feature vrij.

De Mystery Symbols hebben een vrij unieke feature: aan het einde van elke spin veranderen alle nieuwe mystery symbolen in hetzelfde willekeurige symbool. Dit vergroot je kansen om een winnende combinatie met het desbetreffende symbool te draaien aanzienlijk. Met de scatter speel je de gratis spins bonus game vrij, hiermee kan je maximaal 15 gratis spins ontvangen, en tijdens de gratis spins kan je een multiplier van 8x vrijspelen.

Symbool Betaling
9 bij een combinatie van 3, 4, 5 of 6 ontvang je 0.2, 0.4, 0.6 of 1.25x je inzet
10 bij een combinatie van 3, 4, 5 of 6 ontvang je 0.2, 0.4, 0.6 of 1.25x je inzet
J bij een combinatie van 3, 4, 5 of 6 ontvang je 0.25, 0.5, 0.65 of 1.5x je inzet
Q bij een combinatie van 3, 4, 5 of 6 ontvang je 0.25, 0.5, 0.65 of 1.5x je inzet
K bij een combinatie van 3, 4, 5 of 6 ontvang je 0.3, 0.6, 0.9 of 2x je inzet
A bij een combinatie van 3, 4, 5 of 6 ontvang je 0.3, 0.6, 0.9 of 2x je inzet
Blauwe bloem bij een combinatie van 3, 4, 5 of 6 ontvang je 0.5, 1, 1.5 of 3x je inzet
Paarse bloem bij een combinatie van 3, 4, 5 of 6 ontvang je 0.6, 1.2, 1.8 of 3.75x je inzet
Rode bloem bij een combinatie van 3, 4, 5 of 6 ontvang je 0.75, 1.5, 2.25 of 5x je inzet
Honing pot bij een combinatie van 3, 4, 5 of 6 ontvang je 1, 2, 3 of 7.5x je inzet
Bijen koningin bij een combinatie van 3, 4, 5 of 6 ontvang je 1.25, 2.5, 5 of 10x je inzet
Wild Bee Vervangt alle reguliere symbolen, geeft je toegang tot de Hive Spin feature
Mystery Symbol Veranderd in een willekeurig symbool
Scatter Geeft je toegang tot de gratis spins bonus game

RTP en variantie van Wild Buzz

Wild Buzz heeft een theoretisch RTP percentage van 96.20%. Dit is iets boven gemiddeld voor een online slot, ik heb gemerkt dat de meeste gokkasten een RTP van ongeveer 96% hebben. De variantie van Wild Buzz is gemiddeld. Dit houdt in dat je redelijk regelmatig wordt uitbetaald, en ook aardige bedragen kan winnen.

Bonus games en feature van Wild Buzz

Stakelogic heeft een aantal krachtige en unieke bonus features toegevoegd aan Wild Buzz. Door middel van het eerder besproken Mystery Symbool kan je aardig grote combinaties draaien, elke Wild Bee die je draait brengt je een stapje dichterbij de Hive Spins feature, en als het je lukt genoeg scatters te draaien krijg je direct toegang tot deze bonus feature. Als je geen zin hebt om te wachten, kan je gebruik maken van de Super Stake feature, deze verhoogt namelijk je kansen om speciale symbolen te draaien.

wild buzz bonus game

Hive Spin feature

Rechts bovenaan het scherm is een meter te zien, elke keer dat je een Wild Bee symbool draait wordt deze meter aangevuld. Als je 12 bijen hebt verzameld, ontvang je 1 Hive Spin. Tijdens de Hive Spin feature worden er twee aangrenzende rollen gekozen en gesynchroniseerd, ze laten dus altijd dezelfde symbolen zien. Tijdens de Hive Spin feature worden er maximaal 10 bijen toegevoegd aan het speelveld.

Wanneer er een bij het speelveld op vliegt, gaat de Hive Spin meter met 1 omlaag. Je krijgt hier wel wat voor terug, de multiplier loopt namelijk op naarmate er meer bijen het speelveld op vliegen. Hiermee kan je een multiplier van maximaal 8x vrijspelen. Wanneer er een bij op een van de gesynchroniseerde rollen vliegt, wordt deze gekopieerd naar de gespiegelde rol. De Hive Spin meter wordt niet gereset als de feature is afgelopen, als er tijdens de Hive Spin bijvoorbeeld 3 bijen het veld op vlogen, blijft de meter op 9 staan als de feature is afgelopen.

Gratis spins bonus game

Door middel van het scatter symbool kan je de gratis spins bonus game vrijspelen, je ontvangt bij een combinatie van 3, 4, 5 of 6 scatters 5, 7, 10 of 15 gratis spins. De positie van de scatters maakt niet uit, ze hoeven dus niet op een winlijn te vallen. Alle spins tijdens de gratis spins bonus game zijn Hive Spins. Deze werken echter wel iets anders dan de reguliere Hive Spins. De bijenkorf is namelijk altijd vol. Daarnaast wordt de multiplier gereset na iedere gratis spins game. Zodra de gratis spins bonus game is afgelopen, wordt de Hive Spins feature weer teruggezet naar het getal waarmee je de gratis spins bonus game begon.

Super Stake feature

Onder de spin knop vind je de Super Stake knop. Wanneer je deze activeert wordt je inzet verdubbeld, maar worden er extra veel scatters en wilds aan het speelveld toegevoegd. Je kan hierdoor dus in theorie sneller de gratis spins bonus game activeren. Ik heb gemerkt dat dit een uitstekende manier is om de bijenkorf snel vol te krijgen, zodat je niet te lang hoeft te wachten op de Hive Spin feature.

Wat vinden we van Wild Buzz?

Stakelogic heeft een aantal unieke bonus feature toegevoegd aan Wild Buzz, die ik niet vaak tegenkom bij online slots. De toevoeging van de progressieve Hive Spin feature is welkom, ik vind het echter jammer dat je maar 1 Hive Spin ontvangt na het verzamelen van genoeg Wild Bee symbolen. De gratis spins bonus game is echter zeer krachtig, en deze is ook redelijk makkelijk vrij te spelen: zeker als je gebruik maakt van de Super Stake knop. Dit, gecombineerd met een bovengemiddelde RTP, zorgt voor een online slot met goede betalingen en spannende gameplay. Ik geef Wild Buzz 4.4 van de 5 sterren.

Wat we goed vinden Wat we minder goed vinden
Bovengemiddelde RTP Hive Spin feature geeft je maar 1 gratis spin
Krachtige gratis spins bonus game Lage maximum inzet
Super Stake feature

Reviews

0,0
0,0 van de 5 sterren (gebaseerd op 0 beoordelingen)
Uitstekend0%
Goed0%
Gemiddeld0%
Slecht0%
Zeer slecht0%

Er zijn nog geen beoordelingen. Schrijf als eerste er een.

FAQs

Wat is de RTP van Wild Buzz?

Wild Buzz heeft een RTP van 96.20%, ik heb gemerkt dat dit bovengemiddeld is voor een online slot.

 

Zijn er gratis spins beschikbaar bij Wild Buzz?

Als je 3 of meer scatter symbolen draait krijg je toegang tot de gratis spins bonus game, waar je een multiplier van maximaal 8x kunt vrijspelen.

Bronvermelding en Paginahistorie

Onze redactie publiceert stukken die zijn gebaseerd op betrouwbare bronnen zoals wetenschappelijke onderzoeken en academische instituten. We vermijden het gebruik van informatie die is afgeleid van bronnen die als onbetrouwbaar beoordeeld kunnen worden. Je kunt meer te weten komen over hoe we ervoor zorgen dat onze inhoud nauwkeurig en up-to-date is door ons redactiebeleid te lezen.

Bronnen:

Stakelogic – https://stakelogic.com/en/

Onze experts houden voortdurend de online casino wereld in de gaten, en we updaten onze artikelen wanneer nieuwe informatie beschikbaar komt.
Huidige versie

Okt 16, 2023
Geschreven door
Alie Loeff-Boschma
Gechecked door
Bryan Bloks