Road Rage online slot Review startscherm
Road Rage online slot Review startscherm
Road Rage online slot review

Road Rage online slot review

 • 4,4 / 5

Paco Houwers | 16 Augustus, 2023 | Laatst bewerkt op: 15 September, 2023 

Road Rage is een chaotische kast vol adrenaline en verrassingen. Deze slot van Nolimit City zit bomvol bonus features. Rode, gele en groene wild symbolen scheuren over het scherm, en elk heeft een unieke power up. Met de scatter symbolen kun jij een van de 3 verschillende gratis spins bonus games vrijspelen. Tijdens alle bonus games zijn er sticky wilds met oplopende multipliers die torenhoog kunnen worden. Deze kast met hoge volatiliteit heeft een maximale winst van 36.000x je inzet. Wil jij alles te weten komen over de RTP, betalingen en bonus games van deze online slot? Lees dan deze review van Road Rage!

Thema en verhaallijn van Road Rage online slot

Road Rage werd ontwikkeld door Nolimit City. Deze online casino slot heeft een vrij uniek thema: het speelveld wordt bewoond door geïrriteerde weggebruikers. Deze slot vol wegmisbruikers en verkeersagressie zit vol bonus features en dit maakt het reguliere spel erg dynamisch.

Scatters zorgen namelijk niet alleen voor een simpele gratis spins bonus games, maar voor allerlei unieke power ups. Hoe alle bonus features precies werken, vertellen we later in de review.

Road rage Online slot illustraties op het speelveld

Road Rage heeft een stoere en rauwe uitstraling, achter het speelveld zien we een groezelige autoweg en tijdens het spelen horen we uitlaatgassen, toeters en rijdende auto’s.

De illustraties op het speelveld zijn cartoonesk en humoristisch vormgegeven. We zien een oma met een hennepplant in de auto met daaronder een nummerbord met de tekst “420 Gran”. En in een paarse polo zien we een boos ogende dame met daaronder de tekst “Karen 69”. Het is duidelijk dat de spel ontwikkelaars van Nolimit City veel lol hebben gehad tijdens het maken van deze online slot, en dit plezier heeft dan ook geleid tot een kast die erg leuk is om te spelen.

Betalingen van Road Rage

Het speelveld van Road Rage bedraagt 5 rollen met elk 3 rijen, en de kast maakt gebruik van een 259 Ways to Win systeem. Dit houdt in dat er 259 verschillende winlijnen zijn. Deze hoef je natuurlijk niet allemaal uit je hoofd te leren. Bij een combinatie van 3 of meer matchende symbolen op aangrenzende rollen heb je doorgaans een winnende combinatie. De combinatie moet echter wel beginnen op de meest linker rol.

Je inzet kan je bepalen door op het muntstuk links onderaan de menubalk te klikken. Hier kan je minimaal €0.20 en maximaal €100 inzetten. Naast het muntstuk vind je de instellingen knop, waar je bijvoorbeeld een overzicht kan krijgen van alle spelregels en de geluidsvolumes kunt bepalen.

Onder de play knop zijn de turbo knop en autoplay knop te vinden. Hier kan je de kast automatisch een aantal spins laten uitvoeren, en de kast laten stoppen met draaien bij een bepaalde winst of verlies. Wanneer de turbo knop ingeschakeld is, zullen animaties sneller aflopen en de spins korter duren.

Op het speelveld vinden we 13 unieke symbolen. Er zijn 3 speciale symbolen. De scatter is het stoplicht. Deze komt voor op alle rollen, en afhankelijk van het aantal scatters kan je unieke bonus modes vrijspelen waarmee je extra wilds, gratis spins en sticky wilds kan krijgen.

Het tweede speciale symbool is het mystery symbool, deze komt alleen voor wanneer je een bonus mode geactiveerd hebt door middel van de scatter symbolen. Alle auto’s zijn wild symbolen, en er zijn 3 verschillende kleuren met elk een unieke feature. Hoe de bonus features van de speciale symbolen precies werken, vertellen we later in de review.

Dan zijn er nog 10 symbolen die zorgen voor directe betalingen. We zien 5 symbolen met afbeeldingen van voorwerpen; een gebroken spiegel, kapotte telefoon, hennep luchtverfrisser, lekke band en koffiebeker. Dit zijn symbolen met een relatief lage uitbetaling.

Het laagst betalende symbool is de kapotte spiegel, bij een winnende combinatie van 3, 4 of 5 spiegel ontvang je 0.15, 0.20 of 0.5x je inzet.

De hoog betalende symbolen zijn de karakter symbolen, dit zijn de blauwe, paarse, groene, gouden en rode portretten. Het hoogst betalende symbool is het rode portret van Spilled Joe, die tot zijn grote ongenoegen koffie over zijn shirt morst. Bij een combinatie van 3, 4 of 5 Spilled Joe symbolen ontvang je 0.4, 0.75 of 5x je inzet.

RTP en variantie van Road Rage

De RTP van Road Rage is 96.03%. Dit is prima wat een online slot betreft, het gemiddeld ligt namelijk rond de 96%. De volatiliteit ligt zeer hoog. Dit houdt in dat je niet kan rekenen op regelmatige betalingen maar je wel kans maakt op zeer hoge winsten. Dat is dan ook geen verrassing, de maximale winst is namelijk 36.000x je inzet.

Bonus games en features van Road Rage

Road Rage zit bomvol bonus features, die het spel chaotisch maar erg leuk maken. De meeste hebben te maken met het scatter symbool, en de ene bonus feature kan makkelijk de andere activeren waardoor er domino-effecten met flinke winsten kunnen ontstaan.

Wild Cars bonus feature

De auto is de wild, en deze kent 3 verschillende kleuren. De wilds kunnen alle andere reguliere symbolen vervangen en elke kleur auto heeft een unieke feature:

 • Gele auto: Verhoogt alle andere symbolen op dezelfde rol.

 

 • Rode auto: Rijdt van rechts naar links en verhoogt de multiplier van alle symbolen waar hij overheen rijdt met 1. Er komt een wild te liggen waar hij begint en eindigt.

 

 • Groene auto: Rijdt van links naar rechts en verhoogt de multiplier van alle symbolen waar hij overheen rijdt met 1. Er komt een wild te liggen waar hij begint en eindigt.

Wanneer een rode en groene auto op dezelfde rij terechtkomt en er een oneven aantal symbolen tussen hun in ligt wordt de Colliding Cars feature geactiveerd. De multipliers op de wilds worden bij elkaar opgeteld en waar de auto’s botsen komt een sticky wild met die multiplier. Deze sticky wild blijft liggen als de Colliding Cars feature wordt geactiveerd tijdens een van de bonus modes.

Bonus Games op de Online slot Road rage

Rage Buff bonus feature

Wanneer je 3 of meer scatters draait begint een van de gratis spins bonus games. Voordat elke bonus game begint wordt de Rage Buff bonus feature geactiveerd en wordt er een aantal extra gratis spins en multipliers gekozen die toegepast wordt tijden de gratis spins bonus game

De Wild Cars vallen op de meest rechter rol en rijden van links naar rechts. Terwijl ze dit doen passeren ze een of meer van de 6 borden, die de Rage Buff Bonus bepaalt:

 • Omkeer bord: De auto gaat naar links, rechts of draait om. Zo is het mogelijk om nog meer bonus features te activeren.
 • Freespin bord: Ontvang 1 extra gratis spin.
 • Auto bord: Sticky multiplier wordt 1 hoger.
 • Verkeersdrempel bord: De multiplier van de rode en groene wild gaan met 1 omhoog.
 • Dobbelsteen bord: Geeft je de boost van het verkeersdrempel, freespin of autobord.

Nadat de aanvullende bonussen bepaald zijn kan de gratis spins bonus game beginnen, afhankelijk van het aantal gedraaide scatters zijn er hiervoor verschillende opties:

 • 3 Scatters – Morning Rush: Er wordt gedraaid op 3 rollen, een van de Wild Cars wordt sticky. Als je 1 of 2 scatters draait wordt de bonus game geüpgrade naar de Highway Jam of City Mayhem feature. Elke keer dat dit gebeurt ontvang je 1 extra gratis spins voor elke sticky wild.

 

 • 4 Scatters – Highway Jam: Er wordt gedraaid op 4 rollen, 2 van de Wild Cars wordt sticky. Als je 1 scatter draait wordt de bonus game geüpgrade naar de City Mayhem feature. Wanneer dit gebeurt ontvang je 1 extra gratis spins voor elke sticky wild.

 

 • 5 Scatters – City Mayhem: Er wordt gedraaid op 5 rollen, alle Wild Cars worden sticky.

Mystery Symbolen

De Mystery Symbolen komen alleen voor tijdens een van de 3 gratis spins bonus games. Wanneer je een Mystery Symbool draait, verandert deze in een gele, rode of groene auto. Als je al een auto van die kleur op het veld hebt liggen, gaat de multiplier met 1 omhoog. Als het een kleur is die nog niet op het veld ligt, ontvang je 1 extra gratis spin.

Wat vinden we van Road Rage?

Road Rage is een zeer leuk, al dan niet verwarrend spel. De bonus features volgen strenge regels, maar het kan tijdens het spelen erg moeilijk zijn dit allemaal te volgen. Dit voegt natuurlijk ook zeker toe aan de charme, het spel blijft namelijk verrassend. De RTP is niet speciaal voor een online slot, en de hoge volatiliteit zal sommige spelers misschien afschrikken. Maar deze kast is absoluut het spelen waard, je kan namelijk een maximale winst van 36.000x je inzet winnen. Wij geven Road Rage daarom 4.4 van de 5 sterren.

Wat we goed vinden Wat we minder goed vinden
Maximale winst van 36.000x je inzet Hoge volatiliteit
3 Verschillende gratis spins bonus games
Sticky wilds met multipliers

Laat hier uw beoordeling achter!

0,0
Rated 0,0 out of 5
0,0 van de 5 sterren (gebaseerd op 0 beoordelingen)
Uitstekend0%
Goed0%
Gemiddeld0%
Slecht0%
Zeer slecht0%

Er zijn nog geen beoordelingen. Schrijf als eerste er een.

Veelgestelde vragen

Wat is de RTP van Road Rage?

Road Rage heeft een RTP van 96.02%, dit is gemiddeld voor een online slot.

Zijn er gratis spins beschikbaar bij Road Rage?

Door 3 of meer scatter symbolen kan je gratis spins vrij spelen, er zijn zelfs 3 verschillende gratis spins bonus games die je bereikt afhankelijk van hoeveel scatters je weet te draaien.

Foto Paco Auteur

Paco Houwers

Content Manager

Paco adviseerd o.a. startende ondernemers en MKB'ers op het gebied van marketing-communicatie en merkidentiteit. Dankzij zijn jarenlange content ervaring weet hij informatie goed leesbaar te krijgen voor onze websitebezoekers.