Razor Shark slot review logo
Reels op de online slot Razor Shark voor nederlanders
Razor Shark slot review logo

Razor Shark Slot review

  • 4,5 / 5

Paco Houwers | 02 Mei, 2023 | Laatst bewerkt op: 15 September, 2023 

Wie is er bang voor de grote boze haai? In deze onderwater slotmachine van software ontwikkelaar Push Gaming kom je oog in oog te staan met de gevaarlijkste inwoners van de diepe oceaan, durf jij het aan dit spel te spelen in het online casino?

Wanneer je het spel opstart wordt de sfeer gezet door een soundtrack met een funky drum groove en slaggitaar. Door de onheilspellende bas op de achtergrond merk je echter dat er iets niet helemaal goed zit. Dit gevoel wordt vergroot wanneer je ziet dat er op de 5 rijen symbolen met kapotte duikuitrusting te vinden zijn. Wie heeft deze duikbrillen met gebroken glazen achter gelaten, en wat is er met ze gebeurt?

Dit wordt duidelijk wanneer je de verschillende symbolen met gevaarlijk ogende diepzeevissen ziet. We zien onder andere een grijnzende grote witte haai met een litteken en een blauwe vis die geniepig toekijkt. Tijdens het spelen bij deze kast zwem je samen met de haaien, en dit past bij het agressieve en rappe speeltempo van deze adrenaline pompende gokkast.

Symbolen op de online slot voor Nederlanders Razor shark

De monsterlijke symbolen zijn uniek en zien er goed uit. Dat is ook wel te verwachten van Push Gaming. Deze aanbieder is bekend van knallers van gokkasten zoals Jammin’ Jars en Dinopolis. Zij staan bekend om extreem spannende kasten met hoge volatiliteit, en we gaan in deze review meemaken of Razor Shark voldoet aan de verwachtingen van spelers.

Push Gaming is een relatief kleine software ontwikkelaar, en er wordt op elke nieuwe release met smart gewacht. Dat mag ook wel, want veel andere software ontwikkelaars brengen veel sneller spellen uit. Maar wanneer Push Gaming iets op de markt brengt, is het tot nu toe altijd een hit geweest. In deze review vertellen we alles over de RTP, uitbetalingen en bonus features van Razor Shark.

Razor Shark uitbetalingen

Als je niet bang bent voor het diepe, kan je bij Razor Shark spelen op 5 rollen en 4 rijen. Er zijn 20 verschillende winlijnen. Bij minimaal 3 identieke symbolen heb je een winnende combinatie, en krijg je een uitbetaling.

Er zijn 4 reguliere symbolen, dit zijn allemaal achterblijfselen van duikers die het niet gehaald hebben. Dit zijn groene flippers, een blauwe zuurstoffles, een paarse duikbril en een oranje camera met kapotte lens. Dit zijn de laag betalende symbolen. Er zijn 4 verschillende laag betalende symbolen, maar ze hebben allemaal precies dezelfde uitbetaling. Bij een combinatie van 3, 4 of 5 ontvang je 0.05x, 0.25x of 1.25x je ingezette bedrag.

De hoogst betalende reguliere symbolen zijn de blauwe vinvis, de groene vinvis, de paarse hamer hoofd haai en de oranje haai. De oranje haai geeft je bij een combinatie van 3, 4 of 5 een uitbetaling van 0.75x, 3.75x of 12.5x je ingezette bedrag.

Er zijn ook meerdere speciale symbolen aanwezig. De grote witte haai met een gevaarlijk litteken op zijn neus is het wild symbool. Deze doet dienst als een soort joker, en kan alle andere symbolen vervangen. Als je bijvoorbeeld 4 oranje haaien en 1 witte haai op een winlijn draait, zal je een uitbetaling ter hoogte van 5 oranje haaien ontvangen. Dit is echter niet alles waar de witte haai goed voor is. De witte haai is namelijk het hoogst uitbetalende symbool in het hele spel. Bij 3, 4 of 5 witte haaien ontvang je 1.25x, 6.25x of 25x je ingezette bedrag, dit kan dus flink oplopen!

Naast de gevaarlijke vissen en achterblijfselen van gesneuvelde avonturiers zie je zeemijnen op het veld liggen. Dit is het scatter symbool. Dit symbool kan overal landen, en wanneer je er drie of meer binnen een enkele spin land kan je de Free Games feature vrijspelen. We leggen later in de review uit wat deze feature precies inhoudt.

Er zijn ook nog zeewier symbolen, deze geven niet meteen een uitbetaling, maar deze zijn waardevol voor de bonus features. Hier later meer over.

Razor Shark heeft nog een interessante betaling feature, namelijk de bet change. Dit houdt in dat wanneer jij de hoogte van je inzet verandert, de symbolen op de rijen veranderen.

Je kan bij Razor Shark minimaal €0,10 inzetten oplopend tot wel €100. Deze kast is dus aantrekkelijk voor spelers met een kleine en grote portemonnee. Er is een uitgebreid informatie scherm waar spelers informatie kunnen krijgen over de verschillende winnende combinaties, bonus symbolen en payouts. Ook is er een turbo mode beschikbaar, waardoor de animaties sneller aflopen. Dit in combinatie met de auto spins functie zorgt ervoor dat je in rap tempo kan spelen.

Symbool Combinatie van 3 Combinatie van 4 Combinatie van 5
Blauwe zuurstoffles 0.05x 0.25x 1.25x
Groene flippers 0.05x 0.25x 1.25x
Paarse duikbril 0.05x 0.25x 1.25x
Oranje camera 0.05x 0.25x 1.25x
Blauwe vinvis 0,20x 1x 2.5x
Groene vinvis 0.25x 1.25x 3.75x
Paarse haai 0.5x 2.5x 10x
Oranje haai 0.75x 3.75x 12.5x
Witte haai 1.25x 6.25x 25x

RTP percentage en variantie van Razor Shark

Razor Shark heeft een RTP van 96.70 procent, dit is een redelijk RTP percentage. RTP of ‘Return to Play’ geeft aan hoeveel procent van je ingezette bedrag je theoretisch terug zal krijgen. De terugbetaling heeft echter ook met de variantie te maken. Variantie geeft in het kort aan of een gokkast vaak uitbetaalt of niet. Slot machines met een lage variantie betalen doorgaans vaak uit, maar de betalingen zijn niet erg hoog. Slot machines met een hoge variantie zullen minder vaak uitbetalen, maar wanneer je wint zal de winst relatief hoog zijn.

De variantie van Razor Shark is hoog, hier staat aanbieder Push Gaming ook om bekend. Hoge variantie slot machines worden vaak geprezen omdat ze extra spannend zijn. Je bent vaak aan het draaien zonder resultaat, maar wanneer je scoort blijven de winsten maar komen en dit geeft een enorme kick.

De hoge variantie is terug te zien in de uitbetalingen van de symbolen bij Razor Shark. Bij combinaties van 3 win je niet enorm veel, maar deze winst neemt exponentieel toe bij een combinatie van 5 winnende symbolen.

Razor Shark Features en Bonus games

We hebben het uitgebreid gehad over het basisspel van deze spannende kast, maar je verwacht van een moderne video slot natuurlijk meer. Gelukkig zijn er meer dan voldoende bonus features bij Razor Shark.

Mystery Stacks feature

Zo is er bijvoorbeeld de Mystery Stacks feature. Deze wordt geactiveerd als je een of meer zeewier symbolen draait. Het zeewier symbool valt na elke speelbeurt een positie naar beneden, net zolang totdat deze van de rol af valt. De zeewier symbolen vervingen normale en speciale symbolen, dus ook scatters!

Reels op de online slot Razor Shark voor nederlanders

Razor Reveal feature

De zeewier symbolen van de Mystery Stacks feature kunnen resulteren in speciale gouden symbolen. Deze gouden symbolen bevatten namelijk sappige prijzen, de gouden symbolen kunnen vervangen worden door scatter symbolen en symbolen waarmee je cash prijzen kan winnen.

Winnende combinatie Voor de Online slot Razor shark

Free Games feature

Wanneer je 3 of meer scatter symbolen draait, de zeemijnen, activeer je de gratis spins bonus. Deze garandeert een aantal zeewier symbolen op rol 2 en 4, dit geeft je gegarandeerd een aantal spins. Wanneer je extra zeewier symbolen draait, speel je nog meer gratis spins vrij! En daarnaast is er nog een progressieve multiplier, deze begint op 1x en gaat elke spin +1 omhoog. Dit is dus de ronde waarbij je echt mooie winsten kan verdienen.

Onze beoordeling van Razor Shark

Razor Shark is een absolute aanbieder voor mensen die op zoek zijn naar echte spanning. Bij deze slot machine kan je niet rekenen op regelmatige betalingen, maar dat zorgt er voor dat wanneer je er eentje pakt, het de te beter voelt. Dit alles wordt aangevuld door een monsterlijk onderwater thema. Het thema spreekt voor zich, dit is iets waar iedereen zich wel iets bij kan voorstellen. Het is misschien alleen niet aan te raden voor mensen die bang zijn voor de diepe oceaan. We geven Razor Shark 4,5 van de 5 sterren in deze review.

Wat we goed vinden Wat we minder goed vinden
Spannende bonus rondes Hoge volatiliteit
Uitdagend thema
Gameplay is straight to the point

Laat hier uw beoordeling achter!

0,0
0,0 van de 5 sterren (gebaseerd op 0 beoordelingen)
Uitstekend0%
Goed0%
Gemiddeld0%
Slecht0%
Zeer slecht0%

Er zijn nog geen beoordelingen. Schrijf als eerste er een.

Veelgestelde vragen

Wat is het RTP percentage van Razor Shark?

Het RTP percentage van Razor Shark is 96.70%, dit is een redelijk goed RTP percentage.

Zijn er Gratis Spins beschikbaar bij Razor Shark?

Ja, er zijn gratis spins beschikbaar. Je kan deze vrij spelen door 3 of meer scatter symbolen te draaien, in de gratis spins bonus games maak je ook kans op andere mooie prijzen.

Wat is de beste bonus feature van Razor Shark?

Naar onze mening is de beste en leukste bonus feature de Mystery Stacks feature. Deze feature kan je vrijspelen door 1 of meer zeewier symbolen te draaien. Dit is een unieke drop down feature die je niet vaak tegen komt.

Foto Paco Auteur

Paco Houwers

Content Manager

Paco adviseerd o.a. startende ondernemers en MKB'ers op het gebied van marketing-communicatie en merkidentiteit. Dankzij zijn jarenlange content ervaring weet hij informatie goed leesbaar te krijgen voor onze websitebezoekers.