moon princess 100 logo
moon princess 100 logo
Moon-Princess-100-Slot-Logo

Moon Princess 100

  • 4,3 / 5

Paco Houwers | 21 Juli, 2023 | Laatst bewerkt op: 15 September, 2023 

Moon Princess 100 is een online slot die sterk doet denken aan de populaire Japanse anime serie ‘Sailor Moon’. De hoge volatiliteit grid slot heeft krachtige bonus features die kunnen zorgen voor enorme cascading reel wins, een oplopende multipler en een maximale winst van 15.000x je inzet. Lees in deze review alles over de RTP, bonus features en betalingen van Moon Princess 100.

Thema

Moon Princess 100 werd in 2022 uitgebracht door software ontwikkelaar Play ‘n GO. Het is het vervolg op de razend populaire online slot ‘Moon Princess’. De originele slot was razend populair bij een specifieke doelgroep vanwege de anime-stijl vormgeving, in deze review onderzoeken we of het vervolg deze klassieker eer aan doet.

Liefhebbers van Japanse cultuur zullen Moon Princess 100 snel herkennen, het thema is namelijk sterk geïnspireerd op de anime serie “Sailor Moon”. Compleet met veel fantastische animaties en een pompende anime soundtrack voldoet Moon Princess aan de verwachtingen, dit is qua ontwerp absoluut een videoslot van de bovenste plank.

moon pricess 100 gameplay

Het reguliere spel is leuk, en dit wordt aangevuld met verschillende bonus features. De bonus features zijn echt niet enorm uniek, als je bijvoorbeeld Gates of Olympus hebt gespeeld is er niet veel nieuws in petto.

Laat dat je echter niet tegenhouden, deze online slot heeft namelijk een aantal hoogtepunten die we in deze review zullen toelichten.

Betalingen van Moon Princess 100

Moon Princess heeft een speelveld van 6×6, dit is namelijk een grid slot. Er wordt niet echt gebruikgemaakt van winlijnen, in plaats hiervan kan je winnende combinaties scoren met clusters. Wanneer je een horizontale of verticale combinatie hebt van 3 of meer matchende symbolen, heb je een winnende combinatie.

Wanneer je een winnende combinatie draait, verdwijnen de symbolen en komt er in het midden van de combinatie een wild. Vervolgens vallen de bovenliggende symbolen naar beneden en worden de gaten opgevuld, zo maak je opnieuw kans op winnende combinaties. Dit heet een cascading reels effect.

Dit kan al snel een domino effect veroorzaken, met name door de toegevoegde wilds. Maar dat is nog niet alles, voor elke opeenvolgende winnende combinatie gaat de multiplier met 1 omhoog, deze kan oplopen tot maximaal 100. Wanneer het je niet lukt om een winnende combinatie te draaien wordt de multiplier gereset, maar dat is niet het einde van de wereld. Elke keer dat je namelijk niet wint is er een kans dat de girl power feature geactiveerd wordt. Hoe deze precies werkt vertellen we later in de review.

Via de menubalk onder het speelveld kan je makkelijk je gewenste inzet bepalen. Dit is minimaal  €0.20 en maximaal €60. Hier vind je naast de spin knop ook een autoplay waar je de kast automatisch kan laten draaien en kan laten stoppen bij een bepaalde winst of verlies.

Op het speelveld zijn in totaal 8 symbolen te zien. Er zijn 3 portretten van prinsessen: Love, Star en Storm. Bij 3, 4 of 5 symbolen van dezelfde prinses ontvang je 0.3, 1 of 10x je inzet. Het is ook mogelijk om combinaties met verschillende prinsessen te draaien, hiervoor zijn de betalingen iets lager.

De laag betalende symbolen zijn de bel, het hartje, de ster en de groene munt. Het laagst betalende symbool is de groene munt, je ontvangt voor 3, 4 of 5 groene munten 0.1, 0.2 of 2x je inzet.

Verder is er nog het wild symbool, dit is een halve maan. Dit symbool is de joker, deze kan alle andere symbolen vervangen en zo je winsten vergroten. Combinaties van wilds zorgen ook voor directe uitbetaling. Bij een combinatie van 3, 4 of 5 wilds ontvang je 1, 2 of 50x je inzet.

Symbool Betaling
Groene munt Bij een winnende combinatie van 3, 4 of 5 ontvang je 0.1, 0.2 of 2x je inzet

 

Ster Bij een winnende combinatie van 3, 4 of 5 ontvang je 0.1, 0.2 of 2x je inzet

 

Hartje Bij een winnende combinatie van 3, 4 of 5 ontvang je 0.15, 0.3 of 3x je inzet

 

Bel Bij een winnende combinatie van 3, 4 of 5 ontvang je 0.15, 0.3 of 3x je inzet

 

Love Bij een winnende combinatie van 3, 4 of 5 ontvang je 0.3, 1 of 10x je inzet

 

Star Bij een winnende combinatie van 3, 4 of 5 ontvang je 0.3, 1 of 10x je inzet

 

Storm Bij een winnende combinatie van 3, 4 of 5 ontvang je 0.3, 1 of 10x je inzet

 

Combinatie van verschillende prinsessen Bij een winnende combinatie van 3, 4 of 5 ontvang je 0.2, 5 of 5x je inzet

 

Wild Vervangt alle andere symbolen, geeft je 50x je inzet bij een combinatie van 5

RTP en variantie van Moon Princess 100

Moon Princess 100 heeft een RTP percentage van 96.2%. Dit is net iets hoger dan gemiddeld voor een online slot, de RTP ligt meestal rond de 96%. De volatiliteit van Moon Princess 100 is zeer hoog. De volatiliteit van een slot geeft doorgaans aan hoe vaak je wordt uitbetaald en hoe hoog de uitbetalingen in het online casino zijn.

Moon Princess 100 is echter een beetje een uitschieter. Je wordt best vaak uitbetaald, maar de betalingen zijn doorgaans niet erg hoog. Dit verandert echter wanneer je de trinity feature of gratis spins weet te activeren. Tijdens deze features kan je in korte tijd erg veel winnen, en dit is dus waar de hoge volatiliteit stempel vandaan komt. De maximale winst is trouwens 15.000x je inzet per spin, helemaal niet slecht dus.

Bonus games en features van Moon Princess 100

Moon Princess 100 heeft verschillende bonus features waarbij de 3 prinsessen jou helpen met het verzamelen van winnende combinaties, daarnaast is er een oplopende multiplier en de mogelijkheid om maximaal 100 gratis spins vrij te spelen.

Girl power bonus feature

Elke keer dat er aan de rollen gedraaid wordt zonder dat je een winnende combinatie draait, is er een kans dat de girl power feature geactiveerd wordt. Dit kan ook gebeuren na een cascading reels effect.

Wanneer de girl power feature geactiveerd wordt zal de prinses die rechts van het speelveld staat haar kracht gebruiken om je te helpen, elke prinses heeft een unieke power up.

 

  • Love: Kiest een bepaald symbool en verander al deze symbolen in een ander willekeurig gekozen symbool.
  • Star: Voegt 1 of 2 wild symbolen toe aan het speelveld.
  • Storm: Kiest 2 symbolen, bijvoorbeeld het hartje en de ster. Vervolgens worden alle hart en ster symbolen verwijderd.
moon pricess bonusgame

Trinity feature

Rechts van het speelveld is een meter met een gouden ster in het midden te zien. Deze meter kan gevuld worden door combinaties van de 3 prinsessen symbolen te draaien.

  • Combinatie van 3 prinses symbolen: 1 sectie van de meter wordt gevuld.
  • Combinatie van 4 prinses symbolen: 2 secties van de meter worden gevuld.
  • Combinatie van 5 prinses symbolen: 3 secties van de meter worden gevuld.

Wanneer je 3 secties gevuld hebt, wordt de trinity feature geactiveerd. Je ontvangt 1 gratis spin, en elke keer dat je niet wint gebruikt een van de prinsessen haar kracht totdat ze dit allemaal 1x gedaan hebben. Wanneer het je lukt tijdens de trinity feature alle symbolen van het speelveld te verwijderen, speel je de gratis spins bonus game vrij.

Gratis spins bonus game

Wanneer je de gratis spins bonus game vrijspeelt, kan je uit 3 opties kiezen. Voor elke optie krijg je een bepaald aantal gratis spins, en na elke niet winnende spin gebruikt de gekozen princess haar power up. Als het je lukt om de power meter nogmaals te vullen, speel je meer gratis spins vrij. Daarnaast wordt de multiplier nooit gereset tijdens de gratis spins, en deze kan oplopen tot maximaal 100!

  • Love: 4 gratis spins
  • Star: 5 gratis spins
  • Storm: 8 gratis spins

Clear grid feature

Wanneer het je lukt om alle symbolen van het speelveld te verwijderen tijdens het reguliere spel, dus niet de trinity feature, ontvang je 50x je inzet. De multiplier heeft hier ook invloed op.

Wat vinden we van Moon Princess 100?

Moon Princess 100 is een online slot met een zeer uniek thema, maar een iets minder uniek spel. Het spel is vrijwel identiek aan het enorm populaire slot Gates of Olympus. Dat is echter niet erg. Dit zorgt er namelijk voor dat de gameplay steengoed is, ook al is het niks nieuws. De RTP ligt helaas wel iets lager dan Gates of Olympus, 96.2% tegenover 96.5%.

Als puntje bij paaltje komt is Moon Princess 100 een online slot met een unieke en goede vormgeving, krachtige bonus features en erg leuke gameplay. Wij geven Moon Princess 1000 daarom 4.3 van de 5 sterren.

 

Wat we goed vinden Wat we minder goed vinden
Uniek thema Lijkt op Gates of Olympus
Bovengemiddelde RTP
Krachtige bonus features

Wat vindt u van Moon Princess 100? Laat hier uw beoordeling achter!

0,0
Rated 0,0 out of 5
0,0 van de 5 sterren (gebaseerd op 0 beoordelingen)
Uitstekend0%
Goed0%
Gemiddeld0%
Slecht0%
Zeer slecht0%

Er zijn nog geen beoordelingen. Schrijf als eerste er een.

Veelgestelde vragen over Moon Princess 100 Slot

Wat is de RTP van Moon Princess 100?

Moon Princess 100 heeft een RTP van 96.2%, dit net iets boven gemiddeld voor een online slot.

Zijn er gratis spins bij Moon Princess 100?

Je kan gratis spins vrij spelen door in de trinity feature alle symbolen van het speelveld te verwijderen.

Foto Paco Auteur

Paco Houwers

Content Manager

Paco adviseerd o.a. startende ondernemers en MKB'ers op het gebied van marketing-communicatie en merkidentiteit. Dankzij zijn jarenlange content ervaring weet hij informatie goed leesbaar te krijgen voor onze websitebezoekers.