Great Rhino Megaways slot review logo
Great Rhino Megaways Start Scherm
Great Rhino Megaways slot review logo

Great Rhino Megaways

  • 4,0 / 5

Paco Houwers | 30 Mei, 2023 | Laatst bewerkt op: 15 September, 2023 

Ga op safari en ontdek de wilde savannas van Afrika terwijl je aan de rollen draait van deze Megaways kast van Pragmatic Play. Op de 6 rollen zijn 200.704 verschillende winnende combinaties mogelijk, en door de tumble feature maak je na een winnende combinatie nogmaals kans op directe betalingen. Als het je lukt 3 of meer gouden munten te draaien mag je kiezen uit een van de 4 gratis spins bonus games, lees dus snel verder als je wilt weten hoe deze eruit zien.

Thema en verhaallijn van Great Rhino Megaways

Met Great Rhino Megaways heeft software ontwikkelaar Pragmatic Play weer gezorgd voor een kast die er piekfijn uitziet en geweldig klinkt. Achter het speelveld waarop de actie plaatsvindt zien we een door zon overgoten Savanne, compleet met grasvelden, bomen en grazende wilde dieren. Wanneer de gratis spins feature wordt geactiveerd verandert de achtergrond, en wordt het nacht. De illustraties en animaties zijn smaakvol gestileerd en lijken op een stripboek, dit geeft het geheel een vrij tijdloos uiterlijk.

Ook op de rollen zien we het safari thema terugkomen, naast een aantal speelkaartsymbolen die vormgegeven zijn naar thema zien we flamingo’s, hyena’s, krokodillen en gorilla’s. Let vooral op de cheeta, deze kan namelijk zorgen voor een uitbetaling van 50x je inzet wanneer je er 6 op de rollen weet te landen.

Betalingen van Great Rhino Megaways

Great Rhino Megaways is gebaseerd op het Megaways systeem, ontwikkeld door Big Time Gaming. Deze populaire wijze van gokkasten bouwen zorgt voor een zeer dynamisch spel, er zijn namelijk wel 200.704 verschillende manieren om een winnende combinatie te scoren.

Dit komt voornamelijk doordat elke keer dat je aan de kast draait, rollen 1 en 6 een willekeurig aantal rijen krijgt tussen de 2 en 7. Rollen 2, 3, 4 en 5 kunnen zelfs maximaal 8 symbolen krijgen. Wanneer alle rollen hun volledige grootte hebben bereikt tijdens een enkele spin, zijn er dus in totaal 200.704 winlijnen.

inzicht in de Online Slot Great Rhino Megaways

Om een winnende combinatie te draaien moet je 3 of meer matchende symbolen op aangrenzende rollen draaien, de positie van de symbolen maakt verder niet uit. De combinatie moet echter wel beginnen op de eerste rol.

Verder maakt Great Rhino Megaways ook nog eens gebruik van een tumble, ook wel cascading, feature. Dit houdt in dat elke keer als jij een winnende combinatie draait, de winnende symbolen verdwijnen en hier nieuwe voor in de plaats komen. Dat betekent dat je dus nog een keer kans maakt op een winnende combinatie.

Great Rhino Megaways is toegankelijk voor spelers met een klein en groot budget, de minimum inzet bedraagt €0.20 en de maximum inzet is €100. Wanneer je echter gebruik maakt van de Ante Bet feature, wordt je inzet met 25% verhoogd, en wordt de maximum inzet €125. Je krijgt wel een mooi extraatje: meer kans op scatter symbolen en dus meer kans op gratis spins. Uiteraard zijn er ook geavanceerde autoplay functies beschikbaar, je kan bijvoorbeeld de autoplay automatisch laten stoppen bij een bepaalde winst of verlies.

De laag betalende symbolen op de rollen zijn de speelkaartsymbolen: de 10, J, Q, K en A.

Bij 3, 4, 5 of 6 tien symbolen ontvang je 0.1, 0.2, 0.4 of 1x je inzet.

De beste symbolen voor betalingen zijn de flamingo, hyena, krokodil, gorilla en cheetah. Het best betalende symbool is de cheetah, de koning van de savanne. Bij 2, 3, 4, 5 of 6 cheeta’s ontvang je 1, 2, 10, 25 of 50x je inzet.

Symbool Betaling
10 3, 4, 5 of 6 geeft je 0.1, 0.2, 0.4 of 1x je inzet
J 3, 4, 5 of 6 geeft je 0.1, 0.2, 0.4 of 1x je inzet
Q 3, 4, 5 of 6 geeft je 0.1, 0.2, 0.4 of 1x je inzet
K 3, 4, 5 of 6 geeft je 0.2, 0.4, 0.6 of 1.5x je inzet
A 3, 4, 5 of 6 geeft je 0.2, 0.4, 0.6 of 1.5x je inzet
Flamingo 3, 4, 5 of 6 geeft je 0.2, 0.4, 0.6 of 1.5x je inzet
Hyena 3, 4, 5 of 6 geeft je 0.3, 0.5, 0.8 of 2x je inzet
Krokodil 3, 4, 5 of 6 geeft je 0.3, 0.5, 1 of 2.5x je inzet
Gorilla 3, 4, 5 of 6 geeft je 1, 2, 2.5 of 5x je inzet
Cheeta 2, 3, 4, 5 of 6 geeft je 1, 2, 10, 25 of 50x je inzet
Neushoorn wild Vervangt alle andere symbolen, behalve de scatter
Gouden munt scatter Bij 3 scatters speel je de gratis spins bonus game vrij

Dan is er nog het neushoorn symbool, dat met een gouden hoorn rennend op je af komt. Dit symbool is de wild, deze functioneert als een soort joker en kan alle symbolen behalve de scatter vervangen en dus zorgen voor meer winnende combinaties. De wild komt alleen voor op rollen 2, 3, 4 en 5, en valt alleen op de bovenste rij.

De gouden munt met een neushoorn erop is de scatter, wanneer je 3 of meer van deze symbolen draait speel de gratis spins bonus game vrij.

RTP en variantie van Great Rhino Megaways

Great Rhino Megaways heeft een RTP van 96.58% wanneer je de Ante Bet feature aan hebt staan, en 96.48% wanneer deze uit staat. Allebei de RTP waarden zijn niet slecht, en iets hoger dan de gemiddelde online slot. De volatiliteit is zeer hoog, dit houdt in dat je niet vaak winnende combinaties zult draaien. Wanneer je winnende combinaties draait kunnen die echter erg hoog uitbetalen, de maximale winst is 20.000x je inzet.

Bonus games en features van Great Rhino Megaways

Het Megaways win systeem gecombineerd met de cascading reels is al een bonus feature op zich, maar hier heeft Pragmatic Play het niet bij gelaten. Je kan met de gouden scatter symbolen namelijk een Free Spins feature vrij spelen, waarbij je zelf mag kiezen uit 4 verschillende bonus games.

Free spins mode op de Great Rhino Megaways

Free Spins feature

Draai 3 gouden munten, de positie maakt niet uit, en je speelt de free spins bonus game vrij. Je wordt automatisch naar een keuzescherm gebracht, en hier kan je kiezen uit 4 verschillende bonus games. Je kan kiezen uit:

  • 15 Gratis spins die beginnen met een 1x multiplier
  • 10 Gratis spins die beginnen met een 5x multiplier
  • 5 Gratis spins die beginnen met een 10x multiplier
  • Een willekeurig aantal spins die beginnen met een willekeurige multiplier

Je krijgt dus een aantal gratis spins, en al je winsten worden vermenigvuldigd met de huidige multiplier. Het is ook mogelijk de gratis spins bonus game te heractiveren, door opnieuw 3 scatters te landen. Wanneer dit gebeurt krijg je automatisch 5 extra gratis spins. Er is geen limiet op hoe vaak je de bonus kan heractiveren.

Unlimited Win Multiplier feature

Tijdens de gratis spins bonus game wordt de expanding multiplier geactiveerd. Deze begint op 1 en elke keer dat je met een tumble een winnende combinatie scoort, gaat deze 1 omhoog. Hij wordt niet gereset wanneer het je niet lukt om meer tumble combinaties te scoren, en blijft in principe altijd oplopen.

Ante Bet feature

Je kan ervoor kiezen de Ante Bet te activeren tijdens het reguliere spel, deze zorgt ervoor dat je inzet automatisch met 25% omhoog gaat. Wat je hiervoor terug krijgt, is dat de kans om scatter symbolen te draaien aanzienlijk groter wordt. Dit zorgt ervoor dat de kans om in de gratis spins bonus game te komen verdubbelt wordt.

Wat wij vinden van Great Rhino Megaways

We hebben al heel wat Megaways kasten voorbij zien komen, en ook het thema van de Afrikaanse savanne is op zich niks nieuws. Pragmatic play weet deze twee elementen echter te combineren tot een kast die er geweldig uit ziet en ook nog eens erg lekker speelt.

De illustraties, animaties en soundtrack zijn zeer goed afgewerkt, en maken het spelen van deze hoog volatiele kast extra spannend. Zeker wanneer je een van de 4 bonus games speelt, waarbij de tumble kan zorgen voor snel oplopende multipliers. Wij geven Great Rhino Megaways daarom 4 van de 5 sterren en vinden dit een aanrader om eens uit te proberen in het online casino nl.

Laat hier uw beoordeling achter!

0,0
0,0 van de 5 sterren (gebaseerd op 0 beoordelingen)
Uitstekend0%
Goed0%
Gemiddeld0%
Slecht0%
Zeer slecht0%

Er zijn nog geen beoordelingen. Schrijf als eerste er een.

Veelgestelde vragen

Wat is de RTP van Great Rhino Megaways?

Great Rhino Megaways heeft in feite 2 verschillende RTP percentages. Wanneer de Ante Bet feature aan staat is de RTP 96.58%, en wanneer deze uit staat is dit 96.48%. Dit zijn allebij prima percentages voor een online slot.

Zijn er gratis spins vrij te spelen bij Great Rhino Megaways?

Wanneer je 3 scatter symbolen draait begint de gratis spins feature, en mag je kiezen uit een van de 4 bonus games. Je kan maximaal 15 gratis spins krijgen, en je ontvangt ook nog een oplopende multiplier.

Wat is de hoogst mogelijke uitbetaling bij Great Rhino Megaways?

Het hoogste bedrag wat je kan winnen is 20.000x je inzet, dit kan alleen met de maximale multiplier in de gratis spins bonus game.

Foto Paco Auteur

Paco Houwers

Content Manager

Paco adviseerd o.a. startende ondernemers en MKB'ers op het gebied van marketing-communicatie en merkidentiteit. Dankzij zijn jarenlange content ervaring weet hij informatie goed leesbaar te krijgen voor onze websitebezoekers.