Devil’s Trap slot review logo
Devil’s Trap slot winning combination
Devil’s Trap slot review logo

Devil’s Trap slot review

  • 4,4 / 5

Paco Houwers | 03 Mei, 2023 | Laatst bewerkt op: 15 September, 2023 

In het holst van de nacht kom je een spookachtig tafereel tegen. Alle mensen hebben de kermis verlaten, maar voor de monsters begint de pret pas net! Devil’s Trap is een video slot van Stakelogic waarbij je omringd door monsters aan de rollen draait om mooie winsten te scoren. Deze kast werd uitgebracht in oktober 2022 en deze voldoet dan ook aan alles wat je verwacht van een moderne video slot. In deze review vertellen we over het thema, de uitbetalingen en natuurlijk de bonus features van deze griezelig goede online casino’s gokkast!

Thema en verhaallijn van Devil's Trap

Tijdens het spelen van Devil’s Trap bevind je je op een bovennatuurlijke kermis. We zien op de achtergrond een krakkemikkige achtbaan compleet met vliegend spoken kind. Aan de linkerkant van het speelveld zien we een verlaten kermistent, wat voor geheime gebeurtenissen zouden hier binnen plaatsvinden?

Ook in de soundtrack is het thema terug te horen, je wordt tijdens het spelen begeleid door verknipte draaiorgel muziek. Op de kast zien we enkele angstaanjagende symbolen, die niet per se veel met elkaar te maken hebben. We zien een beetje ongeïnspireerde letters die je misschien herkend van een klassiek kaartspel (10, Jack, Queen, King, Ace). Daarnaast is er een lachende raaf, een slang in een theekopje, een gruwelijke hand met scherpe tanden en een spin met een doodshoofd.

Het reguliere spel is niet erg spannend, je probeert winnende combinaties te draaien op een van de 25 winlijnen. Wanneer je in de bonus ronde terechtkomt gaat het spel echter in een stroomversnelling. Wanneer je 3 of meer paarse heksen hoeden draait begint de free bonus ronde. Je valt door een enorm gat en komt in een ondergrondse grot terecht waar je oog in oog staat met een luguber figuur van vuur. Tijdens de bonus game worden er een aantal extra features geactiveerd, later in de review leggen we in detail uit hoe dit in z’n werking gaat.

Betalingen van Devil’s Trap

Devil’s Trap heeft 5 rollen met 3 rijen, er zijn in totaal 25 verschillende winlijnen. Er zijn 11 symbolen in het reguliere spel. De laag uitbetalende symbolen zijn de flacons met letters, deze hebben variërende uitbetalingen. Het laagst uitbetalende symbool is uiteraard de 10, bij een winnende combinatie van 3, 4 of 5 ontvang je 0,5x, 1x of 2x je ingezette bedrag.

De hoog betalende symbolen zijn in volgorde de spin met doodshoofd, slang in theekop, hand met tanden, en lachende raaf. Bij een combinatie van 3, 4 of 5 raven kan je rekenen op een uitbetaling van 5x, 15x of 100x. Geen lachertje dus!

Als laatste is er het pompoen wild symbool. Het wild symbool is een soort joker, deze kan elk ander symbool vervangen en zorgen voor grotere combinaties. Als je bijvoorbeeld 2 raven en 1 wild draait, ontvang je een betaling ter waarde van 3 raven.

Symbool 3 4 5
Wild 5x 15x 100x
Raaf 5x 15x 100x
Hand 4x 10x 40x
Slang 2.5x 5x 20x
Spin 2x 4x 10x
Ace 1.5x 2.5x 8x
King 1x 2x 4x
Queen 1x 2x 4x
Jack 0.5x 1x 2x
10 0.5x 1x 2x

De hoogst mogelijke winst in zowel het reguliere spel als de bonus game is 10.000x je ingezette bedrag.

De minimale inzet is €0,20 en deze kan oplopen tot wel €100. Dit betekent dat je met een spin maximaal €1.000.000 kan winnen. Echte high rollers kunnen dus hun geluk testen bij deze spannende slot.

Wil je de geinige sfeer van deze kast proberen zonder geld te investeren? Dat is geen probleem, software ontwikkelaar Stake Logic heeft namelijk een gratis demo versie gemaakt waar je kan spelen met nep geld. Je kan tijdens het spelen navigeren naar het menu, hier vindt je eigenlijk alles wat je moet weten over deze video slot. Er staat gedetailleerde informatie over de verschillende paylines, informatie over de bonus features en een complete pay table.

Devil’s Trap zou geen Stake Logic slotkast zijn als deze niet volledig was uitgerust met de meest moderne video slot functies. Denk hierbij aan auto play, het aan- en uitzetten van verschillende geluiden en het sneller laten aflopen van animaties.

RTP en variantie van Devil’s Trap

De RTP, ook wel Return to Player, van een gokkast vertelt grofweg hoe goed deze uitbetaald. Het RTP percentage moet volgens de wet naar waarheid geleverd worden door de makers van gokkasten.

Dit percentage vertelt je hoeveel procent van het door jou ingezette bedrag na verloop van tijd terugbetaald zal worden door de slotmachine. Dit is een theoretisch cijfer, het kan dus zijn dat het erg lang duurt en veel inzet vereist om dit cijfer daadwerkelijk te bereiken. De RTP van Devil’s Trap is 96,26%. Dit is een gemiddelde RTP, niet goed en niet slecht dus.

Naast de Return to Player is de volatiliteit ook erg belangrijk. Dit geeft je informatie over hoe vaak de kast uitbetaald, en hoe hoog de uitbetalingen gemiddeld zijn. Devil’s Trap heeft een hoge volatiliteit. Hoge volatiliteit slot machines worden vaak beschouwd als erg spannend. Dit komt doordat ze niet erg vaak uitbetalen, maar als ze uitbetalen is de uitbetaling meestal relatief hoog. Hierdoor zit je constant op het puntje van je stoel, wat natuurlijk bij Devil’s Trap sowieso al het geval is door het griezelige thema.

Bonus features van Devil’s Trap

Om het spel naar een hoger niveau te tillen heeft Stake Logic een aantal leuke en winstgevende bonus features toegevoegd, we zullen deze een voor een uitleggen.

Bonus Symbol feature

De free spins rondes zijn vaak het spannendst bij video slots. Naast dat je gratis kunt spelen zijn er vaak multipliers of bijvoorbeeld cascading reels aanwezig. Bij Devil’s Trap speel je de Free Spins bonus game vrij door 3 of meer paarse heksen hoeden te draaien. Deze kunnen alleen op rol 3, 4 en 5 terechtkomen.

Wanneer je 3 of meer hoeden draait wordt er aan het grote bonus wiel gedraaid, je hebt dan kans een van de 3 speciale bonus features vrij te spelen.

  • Cash prijs: je kan een cash prijs winnen van 2x, 5x, 10x, 20x, 50x, 100x of 200x je inzet. Dit wordt willekeurig bepaald.
  • Free Spins: Je maakt ook kans op een aantal gratis spins, namelijk 10, 15 of 20. Wanneer je in de free spins ronde terechtkomt worden er nog een aantal extra features geactiveerd, hier later meer over.
  • Random wilds: Er worden minimaal 3 en maximaal 10 pompoen wild symbolen toegevoegd aan de kast en 1 keer gedraaid, je maakt dus erg veel kans op winnende combinaties.
Bonus features on the online Devil’s Trap slot

Free Spins bonus

Als je na het draaien van 3 hoeden op de Free Spins terecht bent gekomen, begint de Free Spins bonus game. Er wordt nu een 6e rol toegevoegd aan het speelveld, hierop is een multiplier te zien. Elke keer dat je een winnende combinatie draait gaat deze multiplier omhoog. De heksenhoeden blijven aanwezig, het is dus mogelijk om nog meer free spins vrij te spelen.

Tijdens de free spins zijn er ook nudging wilds, dit zijn stacked wilds van 2 of 3 rijen hoog. Als er een symbool boven de stacked wild land, is er een kans dat de wild uitklapt naar boven en je dus een hele wild rol hebt.

Free spins on the Devil’s Trap online slot

Buy Bonus

Als laatste is er de buy bonus. Deze is altijd beschikbaar naast het speelveld. De mogelijkheden zijn 10, 15 of 20 free spins voor 100x, 250x of 500x je ingezette bedrag.

Wat vinden wij van Devil’s Trap?

Devil’s Trap van Stake Logic heeft een uniek thema en zal zeker aanslaan bij echte horror fans. Wat ons betreft had de kast echter nog wat griezeliger gemogen, bijvoorbeeld door meer unieke animaties van spoken en heksen toe te voegen. De soundtrack is min of meer wat je zou verwachten bij een gokkast met dit thema, maar is dus ook niet speciaal. De hoge volatiliteit maakt het reguliere spel af en toe wat saai, er gebeurt niet veel en de setting is niet zo leuk dat je er lang naar kan blijven kijken.

De bonus rondes daarentegen zijn erg leuk omdat er zo veel verschillende mogelijkheden zijn, en hier ook meer unieke animaties in voorkomen. Over het algemeen zouden wij deze kast aanraden aan mensen die liefhebbers zijn van halloween en griezelfilms, maar niet perse aan de doorsnee gokker. Wij geven Devil’s Trap 4.4 van de 5 sterren.

Wat we goed vinden Wat we minder goed vinden
Dynamische bonus rondes Basisspel verveelt snel
Bonus Buy Weinig unieke animaties

Laat hier uw beoordeling achter!

0,0
Rated 0,0 out of 5
0,0 van de 5 sterren (gebaseerd op 0 beoordelingen)
Uitstekend0%
Goed0%
Gemiddeld0%
Slecht0%
Zeer slecht0%

Er zijn nog geen beoordelingen. Schrijf als eerste er een.

Veelgestelde vragen

Wat is de RTP van Devil’s Trap?

Devil’s Trap heeft een RTP van 96,26%, dit is een gemiddelde RTP?

Zijn er free spins beschikbaar bij Devil’s Trap?

Wanneer je 3 heksen hoeden draait maak je kans om free spins vrij te spelen, tijdens de free spins bonus game zijn er veel extra features beschikbaar.

Is er een gratis demo beschikbaar voor Devil’s Trap?

Stake Logic heeft een gratis demo versie gemaakt waar je kan spelen met nep geld voor spelers die kast uit willen testen.

Foto Paco Auteur

Paco Houwers

Content Manager

Paco adviseerd o.a. startende ondernemers en MKB'ers op het gebied van marketing-communicatie en merkidentiteit. Dankzij zijn jarenlange content ervaring weet hij informatie goed leesbaar te krijgen voor onze websitebezoekers.