De beste Poker Room's

Poker is booming! Je kan met een relatief kleine inleg enorme bedragen winnen! Vandaar dat wij hier ook uitgebreid onderzoek naar hebben gedaan. Het aanbod van pokerspellen online wordt steeds groter. Hieronder vindt u de beste pokerrooms van het net!

Start met vergelijken
Betsquare online casino

Wil jij een grote poker speler worden? Of gewoon op zondag avond even lekker in de online poker rooms grinden?

Poker, een kaarstpel, wordt steeds populairder en wordt over de hele wereld gespeeld. Bijna iedereen kent de taal van het poker wel, een mega Call maken op de River of iemand met een betere hand weg bluffen. Een aantal jaar terug werdt er alleen gespeeld op Pokerstars, Fulltilt Poker en Partpoker. Momenteel heb je 100e andere alternatieven. Wij hebben uitgebreid onderzoek gedaan om te kijken waar men de beste spelervaring heeft en de beste voor jullie op een rijtje gezet!

 

Meer lezen

Poker is een strategisch spel en er komt veel bij kijken, de win kansen zijn enorm! Zo heb je poker toernooien waar je met een inleg van 50 euro tot wel 200.000,- euro kunt winnen.

Het kan natuurlijk dat je al een ervaren speler bent en de basis principes al kent, mocht dat niet het geval zijn raden wij jou aan om de volgende basis regels goed door te nemen: (Link naar strategie)

Ook hebben wij een High Stakes poker speler binnen ons team, mocht jij inhoudelijke vragen hebben over een hand of een strategie. Mail je vraag dan naar poker@betsquare.nl

Alle Poker rooms op de website van Betsquare zijn grondig getest op de volgende criteria

 • Uw winkansen ofwel uitbetalingspercentage
 • Snelheid uitbetaling winst
 • Licenties & vergunningen
 • Klantenservice & betrouwbaarheid

Onze top 10 Online Poker Rooms!

1. Pokerstars

€500 bonus + 50 free spins.

 • Beoordeeld met een 4,9 / 5
 • Groot spelaanbod
 • Betrouwbaar
 • MGA gokvergunning
 • Snelle uitbetalingen
Meer informatie

2. Full Tilt Poker

€30 free tickets

 • Beoordeeld met een 4,7 / 5
 • 24-7 klantenservice
 • MGA gokvergunning
 • Snelle uitbetalingen
Meer informatie

3. Partypoker

€500 bonus + 100 free spins.

 • Beoordeeld met een 4,5 / 5
 • 24-7 live chat
 • Breed spelaanbod
 • MGA gokvergunning
Meer informatie

De basis

Voor de spelers die nieuw zijn met met Poker wil ik jullie graag hieronder de aller belangrijkste basis regels meegeven, neem ze goed door. Ze kunnen ervoor zorgen dat jij een enorm voordeel hebt ten opzichte van jouw tegenstanders.

Elke speler krijgt 2 kaarten gedeeld, deze zijn gesloten en kan alleen de speler zelf zien. In het midden deelt de dealer 5 gemeenschappelijke kaarten. De speler die de beste combinatie kan maken met 3 van de 5 gemeenschappelijke kaarten en de 2 kaarten in zijn hand wint. Je kan ook winnen door alle andere spelers te laten folden. Deze geven dan hun hand op omdat jij veel geld in de pot gooit.

Onderstaand zal ik uitleggen welke combinaties je kan maken met de meest sterke hand onderaan de lijst:

1. High Card
Wanneer je niks hebt gehit, wordt er uitsluitend gekeken naar de hoogte van je kaarten.

2. One Pair
Een pair bestaat uit twee kaarten met dezelfde waarden, bijvoorbeeld 6,6 of Q,Q. Wanneer je 1 paar hebt zijn de overige kaarten je kickers. Mochten er 2 spelers hetzelfde paar hebben wordt er gekeken wie de hoogste kickers heeft.

3. Two Pair
Two Pair bestaat uit 2 paar, je hebt dan dus 2 keer twee kaarten met dezelfde waarden.

4. Three of a kind
Bestaat uit 3 dezelfde kaarten.

5. Straight
Wanneer je 5 opeenvolgende kaarten heb dan heb je een straat.

6. Flush 
Wanneer je 5 kaarten van dezelfde kleur hebt heb je een flush.

7. Full house
Een Full House is een combinatie tussen three of a kind en one pair.

8. Four of a kind
Met een Four of a kind heb je 4 dezelfde kaarten.

9. Straight Flush
De naam zegt het al, het is een combinatie van een straight en een flush. Dus 5 opeenvolgende kaarten die een straat vormen maar dan ook nog van dezelfde kleur zijn. Dit is de op een na sterkste hand die je kan hebben in Poker.

10. Royal Flush
Tien + Boer + Vrouw + Koning + Aas allemaal van dezelfde kleur. Dit is de sterkste hand in poker.

Acties

Wat doe je als je aan de beurt bent? Je hebt elke keer de keuze uit 4 mogelijkheden:
1. Fold.
Deze keuze kies je als je geen vertrouwen meer hebt in je hand en er dus ook geen extra geld in wilt investeren.
2. Bet/Raise.
Als je goede handen hebt of als je iemand uit de pot wilt bluffen kies je voor deze optie. Je zet dan meer geld in de pot, je kan zelf kiezen hoeveel geld je in de pot wilt leggen.
3. Call.
Als een andere speler al voor je heeft ingezet, en jij wilt zijn bet niet verhogen maar toch meegaan om de volgende kaart te bekijken dan kies je voor deze optie. Je callt zijn bet.
4. Check.
Als er nog niemand heeft ingezet en jij wilt dat ook niet doen, dan kan je kiezen voor Check. Je geeft de volgende speler de beurt maar doet nog wel mee.

Posities

Positie is een erg belangrijk onderdeel in het poker spel. Er is altijd één speler de dealer, dit is de meest gunstige positie die je kan hebben en maakt jou een stuk sterker. Deze dealer positie die wisselt elke hand met de klok mee, zodat iedereen eens de dealer is. Neem hieronder eens een kijkje naar de mogelijke posities in het pokerspel.

Wanneer je een gunstige positie hebt heeft dit een groot voordeel in de daaropvolgende inzetronde’s. Je kan namelijk goed zijn wat de volgende spelers doen omdat ze eerst aan de beurt zijn, zo kan je je keuze bepalen aan de hand van acties van de spelers die eerder aan de beurt zijn. Je hebt dus veel meer informatie tot je beschikking om een keuze te maken dan de andere spelers die al eerder hun actie moesten kiezen. Dit is een erg groot voordeel in poker waar je goed rekening mee moet houden!