Neymar behaalt eerste WSOP cash

Author
Auteur Ferry de Groot
neymar pokerstars
Laatst geüpdatet: feb 19th, 2024 Delen:

Terwijl de voorbereiding op het voetbalseizoen bijna weer van start gaat is profvoetballer Neymar nog druk met pokeren in de World Series Of Poker in Las Vegas. Tot dusver was het geluk nog niet aan de zijde van de Braziliaan, echter heeft hij nu toch zijn eerste WSOP cash weten te behalen. Neymar werd namelijk 49e in Event #41. Dit toernooi was de $1000 super turbo bounty no-limit Hold´em toernooi, wat goed was voor $3,959.

Vorige week maakte Neymar zijn debuut bij de World Series of Poker door zich in te schrijven voor de $10,000 no limit holdem championship event #26. Hier kwam het helaas niet tot een cash en moest de aanvaller van Paris Saint Germain de eerste dag al het veld verlaten. Het tweede toernooi waar hij aan mee deed liep dus een stuk voorspoediger. Hij eindigde als 49e van de 2227 deelnemers.

Naast Neymar is ook één van de grootste pokerlegendes weer aanwezig op de WSOP. Na de eerste dagen van de WSOP gemist te hebben door een coronabesmetting verscheen Phil Helmuth alsnog op de WSOP 2022. Hij wist meteen in drie pokertoernooien te cashen. In event #31 en #38 behaalde hij zelfde de finale tafels en werd 8e en 9e, samen goed voor ruim $60,000.

Tijdens dit laatste event #38 zorgde Hellmuth overigens voor wat opschudding. Toen Hellmuth een kleine pauze nam, brak de toernooileiding zijn tafel op waardoor de spelers moesten aanschuiven aan een andere tafel. In dit proces ging er wat mis waardoor de chips van Hellmuth terecht kwamen op de stapel van een andere speler.

Toen Hellmuth terug kwam van zijn pauze kwam hij er achter dat zijn chips weg waren en ging meteen naar de leiding om verhaal te halen. Uiteindelijk kon via camera´s achterhaald worden hoeveel chips de 16-voudig WSOP winnaar uiteindelijk had. Hierdoor kon de Amerikaan zijn toernooi weer vervolgen.

Wellicht ook interessant